Nnywellness.com

Tilbakestille ECU kodene i en Prius


Motoren kontrollenhet (ECU) i Toyota Prius er datamaskinen ansvarlig for alle motoren elektroniske komponenter. Denne datamaskinen overvåker data fra ulike sensorer i bilen for å fastslå tilstanden operative. Når ECU registrerer et problem med motoren eller en av dens relaterte systemer den lagrer en kode i flash minnet og slår på tjenesten motoren snart (SES) lys. En datastyrt skanneverktøyet er nødvendig å tilbakestille disse kodene og tilbake datamaskinen til normal tilstand.

Instruksjoner

• Plasser bilens overføring i park og sette på parkeringsbremsen. Slå av tenningsbryteren til "OFF" posisjon å drepe motoren. Rotere tenningen tilbake til "ON" posisjon, men ikke start motoren.

• Koble skanneverktøyets datatilkobling til bilens 16-pinners diagnosedata havnen, ligger under førerens side dashbordet/footwell området. Slå på skanneverktøyet.

• Velg "ECU" skanneverktøyets hovedmenyen. Velg "Koder", og deretter Velg «Slett alle nåværende og lagrede DTC.» DTC er en forkortelse for "diagnostiske problemer koder."

• Vent skanneverktøyet fjerne kodene. Skjermen vil lese "alle koder tømmes." Koble skanneverktøyet og starte bilen. Kontroller at SES lyset ikke er aktivert. ECU er nå tilbakestilt.

Tips og advarsler

  • Skanne verktøy er liten datamaskin enheter som kommuniserer med datamaskiner i biler. De er tilgjengelige fra auto deler butikker og bil spesialist produsenter.