Nnywellness.com

Hvordan selge brukte biler i Kansas


Hvordan selge brukte biler i Kansas

Kansas beboere har flere alternativer når det gjelder tid til å selge sine biler. Disse inkluderer trade-ins, mye bilkjøp og salget. Åpenbart handel en bil er den enkleste måten å kvitte seg med gamle bilen, men det betyr ikke at det er alltid best. Selge på egen hånd vil vanligvis får du mer penger, men det kan ta en stund før du faktisk selger bilen. Du må bestemme hvor mye du vil ut av bilen og hvor raskt du trenger det solgt, for å finne det beste løpet av handlingen.

Instruksjoner

• Med bil til en bedrift som CarMax som kjøper brukte biler uten at du må kjøpe på i retur. Det er flere ligger i staten. Noen uavhengig brukt bil mye vil også kjøpe bilen. De vil sjekke det ut først for skade og at motoren fungerer riktig. De vil gi deg en pris som de er villige til å betale for bilen, og det er opp til deg å godta det eller ikke. Hvis du ikke har betalt av bilen ennå, bilen mye tar ut det beløpet fra din betaling og sende den til lånet selskapet.

• Bruk bilen i en handel for en ny bil. Alle forhandlere vil kjøpe bilen på denne måten. Du må slå opp verdien av bilen før, slik at du vet hvor mye det er verdt. Denne måten dealership vil ikke kunne utnytte du. Slå prisen opp i en Kelly blå bok under "trade-in verdi".

• Sette opp en online salg for bilen. Det finnes flere online nettsteder som vil tillate deg å registrere bilen for salg. Du må vise kjøretøy informasjon som merke, modell, farge og året samt tilstand og pris. Legge til bilder i annonsen vil hjelpe mye i salg. Eksempel områder inkluderer og selge bilen min.

• Annonser i lokale aviser som har en bred distribusjon som Kansas City Star og The Topeka-kapital Journal. Inkluder den samme informasjonen som du ville for online annonsen.

Kansas City Star1729 grand Blvd.Kansas City, MO 64108816-234-4097

Topeka hovedstaden-journalen616 SE JeffersonTopeka, KS 66607(785) 295-1111

• Fylle ut et skjema TR-216 og sende den til titler og registreringer Bureau av Institutt for Revenue. Dette vil fjerne deg fra kjøretøy posten som eier. Gå sammen til motorkjøretøyer kontoret og overføre koden.

KansasDepartment of RevenueDelingen av kjøretøyTopeka, Kansas 66626-0001www.ksrevenue.org/DMV

• Ring lånet selskapet hvis du ikke eier bilen direkte og la dem vite av salget. La dem vite at det del av kjøpesummen vil bli sendt til dem. Gi dem nye eiere navnet og adressen og forespørsel som tittelen sendes til den nye eieren.

• Kontant sjekken fra den nye eieren i banken. Gjør dette med den nye eieren, å sikre at midlene er der. Ikke la den nye eieren forlate bilen til du har pengene.