Nnywellness.com

Triks for bedre drivstoff kjørelengde


Triks for bedre drivstoff kjørelengde

I en verden med økende gasspriser og uunngåelig måtte komme fra ett sted til et annet, kan bilister du lære noen tips for å få bedre gass kjørelengde. Å holde bilen i god stand, bruker mindre air condition (en/c), og opprettholde jevn hastighet mens kjøring er alle metoder for å oppnå bedre drivstofføkonomi.

Kjøretøy

Luft dekk føre til lavere drivstofforbruk. Bruk en tire måling for å sikre riktig inflasjon eller har din mekaniker blåse dem. Du bør undersøke alle kjøretøy regelmessig for å sikre at de er i god stand. Dårlig tennplugger, gamle timing belter og feil fungerende eksosrør tvinge bilen å jobbe hardere og bruke mer bensin.

Aircondition

Hvis mulig, begrense A/C bruk. Din A/C er en gass guzzler. Men til tross for felles tro lagres rulle ned windows istedet for benytter din A/C ikke mye gass. Med windows ned, må bilen kjøre gjennom vinden, som krever ekstra kraft og mer gass. Den beste måten å øke gass kjørelengde er å holde din en/c av, windows fremhevet luftfiltre åpne.

Jevn kjøring

Bilen vil kjøre på en "avslappet" måte. Skyve din fot på og av pedalen brått når du uberettiget vil føre til at motoren jobbe hardere. Opprettholde en jevn hastighet og ansette cruise kontroll når det er tilgjengelig. Ikke Oppbevar bilen tomgangskjøring for lenge fordi det avfall gass.