Nnywellness.com

Hvordan installere en Headliner


Hvordan installere en Headliner

Sjelden er anledningen i dag når en ny del eller komponent finner for en amerikansk-laget bil. Dette gjelder særlig for klassiske og eldre biler. Hovedattraksjonene er en av de vanligste erstatninger en eldre bil må. Tilpasset form for bestemte fabrikater og modeller, spesialbygd headlinerne krever ingen beskjæring eller kutte for å gi en perfekt passform.

Instruksjoner

• Fjerne trim langs kanten av bilens headliner med en Philips-skrutrekker. Hvis skruene ikke er synlige i trim, skjulte klipp brukes som oppbevaring. Lirke trim fra sin posisjon med en vanlig skrutrekker. Starte en søm der to trim møte, og sakte arbeid langs hver seksjon er forsiktig med å bryte et stykke.

• Dra eksisterende headliner ut av bilen og kast. Start på en av fronten hjørnene av headliner og trekk den løse for hånd. Hvis buer eller grep brukes til å støtte duken, fjerne dem med en skrutrekker strikkes headliner fjerning.

• Inspisere utfyllingen over headliner. Hvis polstringen er i dårlig forfatning, erstatte det med et tynt ark av skum. Bruk automotive lim bruke det ny puten indre taket av bilen og la det tørke. Trim overflødig fra kantene med verktøyet kniv.

• Bruke headliner lim utfyllingen. Sikre limet er jevnt fordelt i utfyllingen før headliner.

• Start bak på bilen og stikke headliner polstring og lim. Arbeid fra tilbake til forsiden, langsomt bruke duken samtidig alle rynker og luftlommer er skjøvet ut for hånd. Med headliner festet med limet, varm headliner med varmepistol eller hårføner å hjelpe den overholder utfyllingen. Oppvarming headliner litt vil også hjelpe i å fjerne rynker og små luftlommer.

• Re-installere trim brikkene i motsatt rekkefølge som de ble fjernet. Hvis klipp brukes til å beholde trim, må alle utklipp er på plass før knipser trim på plass. Bruk skruer for å trimme kreve dem, og stramme med en stjernetrekker.

Tips og advarsler

  • Parkere bilen i en garasje eller i skyggen tidligere forsøker å installere nye headliner.
  • Test passer headliner før lim for å sikre at du har riktig størrelse duken.