Nnywellness.com

Min kvikksølv Marquis starter ikke


Mercury Grand Marquis har vært på markedet siden 1983. Det er en full størrelse, bak firehjulsdrift sedan som deler den samme kroppen stil og funksjoner som Ford Crown Victoria. Det er forskjellige grunner til at en kvikksølv Marquis kan ha problemer med å starte. Mange av reparasjonene kan gjøres hjemme før involvere hjelp av en profesjonell.

Instruksjoner

• Vri nøkkelen i tenningen av din Marquis og prøver å starte bilen. Høre noen lyder som bilen gjør. Hvis det er en klikkelyd støy, men motoren ikke skru være skyldige en feil starter. Hvis motoren starter og deretter dør etter banket støy, vil sjekke fuel pump.

• Slå nøkkel til "På" posisjon, men ikke skru bilen. Hvis innvendig lys eller vindusviskerne er operativ, så fungerer batteriet. Hvis de ikke fungerer, batteriet har blitt tømt eller har dødd. Erstatte eller lade batteriet.

• Sjekk væskene i Marquis. Legg til en gallon av gass og prøver å starte bilen. Selv Marquis har en måler som indikerer hvor mye brennstoff som er igjen, kan det være feil. Mercury 4.6L V8 motor må ha olje endret hver 3000 miles for vanlige olje og 12 000 mil for syntetisk. Det må også være fylt opp til riktig nivå. Hvis ikke kan det forårsake skade på motoren som kan føre til det starter ikke.

• Fjern tennplugger fra Mercury. Marquis' tennplugger kan vare minst 50 000 miles. Koble tennpluggen ledningen og holder ledningen nær metall. Hvis det er ingen spark, deretter tennpluggen skyte ikke riktig og må byttes.

• Bytter din dieselfilter. Drivstoffilteret på en Marquis kan bli tette. Når dette skjer, vil filteret føre maskinen avsluttes. Dette kan føre til bilen starter ikke, og kan også føre til ytterligere motorhavari.