Nnywellness.com

Hvordan erstatte Struts på en Solara


Struts på din Toyota Solara er ansvarlig for suspensjon på bilen din og opererer på samme måte som støtdempere på et kjøretøy. Struts absorbere støt og grov kjøreforholdene på veien for å gi en jevn kjøreopplevelsen. Struts er gass fylt og har twin rør for å gi ekstra suspensjon og mer holdbarhet. Du kan erstatte Toyota Solara struts på bilen selv og spare en masse penger. Prosjektet tar om tre eller fire timer.

Instruksjoner

Hvordan erstatte Struts på en Solara

• Din bil overføring innlegge park sette nødbremsen, og finn deretter spankulere som du trenger å erstatte din Toyota Solara. Løsne boltene på dekket med dekk verktøyet eller crowbar ved å slå nøtter en komplett slå mot klokken. Bruk en bil jack å heve bilen slik at du kan få en jack står under aksel nær dekket du fjerner. Kontroller for å kontrollere at du har reist bilen høy nok så dekk vil fortsatt være opp fra bakken når du senker akselen på jack standen.

• Plasser jack stå under bilen aksel, og lavere bilen på jack standen. Fjern dekket ved å skru ut skruene med dekk verktøyet, og satte dekk til side. Koble den anti-gynging bar som er knyttet til spankulere på din Solara med en socket skiftenøkkel, og flytte den ut av veien.

• Koble fra spankulere ABS klippene som holder linjene på plass. Vær forsiktig med å klemme eller skade linjene. Du trenger bare å fjerne dem fra spankulere. Finn boltene som fester nederst spankulere til akslingen, og ta ut boltene som bruker en socket skiftenøkkel.

• Løsne øvre strut bolter med en socket skiftenøkkel, men la center spankulere aksel mutteren på plass. Legg merke til måten spankulere er koblet slik at du kan feste den på samme måte. Plass spankulere våren kompressoren på strut for å ta presset av spankulere som du fjerne den. Løsne hele spankulere samlingen fra kjøretøyet, og bruk deretter en halvmåneformet fastnøkkel fjerne øvre og lavere nøtter fra bilen.

• Overføre klammene og maskinvare fra gammel spankulere til den nye, og deretter plassere nye spankulere på plass og koble øvre og nedre nøtter med en halvmåneformet fastnøkkel. Koble ABS klippene på nye strut og koble den anti-gynging bar til spankulere forsamlingen. Løfte bilen med bil jack og fjerne jack stå under akslingen, og deretter koble dekk på bilen og boltene. Senk bilen utenfor bil jack. Gjenta denne prosessen for hver spankulere.

Tips og advarsler

  • For å opprettholde en selv suspensjon, alltid erstatte struts parvis. Hvis en bakre strut, erstatte begge. Hvis en front strut, erstatte andre foran spankulere også.