Nnywellness.com

Bygge Ultimate bilstereoen


Forsterkerne

En stor bilstereo starter med en stor forsterker. Noen av beste er Kicker Bilstereo Forsterkere. De produserer en ren, klar lyd og ekstremt kraftig. De har en undervurdert kraften vurdering, som betyr at de er kraftigere enn det som er oppført som på boksen. Dette er bra fordi du kan koble disse forsterkerne i høyttalerne som er høyere i kvalitet og utmerket lyd gjennom dem.

Ubåter og høyttalere

Stor subwoofere og høyttalere er neste komponenten å velge. Det er hundrevis av mektige å velge mellom, og Audiobahn, MTX og Focal alle gjøre store høyttalere på en lav pris, Pioneer Blaupunkt og Sony gjør også utmerkede høyttalere. Du må velge din basert på merke og modell av bilen, fordi hvert firma bygger ulike høyttalere for alle merke og modell. Du vil også ønske å matche dem til stereo og forsterker.

Høyttalere og stereoanlegg

Høyttalere og subwoofere du kjøper vil bli diktert av kraften vurdering av stereoanlegget. Jo lavere kraften rating, jo mer makt høyttalerne har, jo mindre sensitive høyttalerne skal være og vice versa. Det er fordi en følsom høyttalersystem ikke er utformet for å håndtere mye strøm. Les den makt vurderingen på forsterkeren og stereo til å bestemme hvilken type høyttalere å kjøpe.

Koble forsterkere

Du kan koble forsterkere for å øke kraften til din forsterkere. Mange mennesker gjør dette til makten store ubåter og de føler lyden er bedre. Noen ganger kan dette redusere støy, andre ganger det kan skape mer støy. Du må eksperimentere med kobling forsterkere sub-boksene til å lage en lyd som du liker og nyte.

Høyttaler tilbehør

Høyttalere og subwoofere har også mange funksjoner som kan du se etter. Noen inkluderer et høyere område, noe som betyr at de kan produsere et større spekter av lyder. Dette resulterer i mer klarhet, andre er bygget for å bare levere mer strøm. Fortsatt mer subs er bygget for å håndtere en rekke blomstrende bass, og noen kan gi en god mengde bass, mens fortsatt mer toppsjiktet lyd. Andre høyttalere inkluderer surroundlyd og mer klarhet i diskant området. Det handler om hva du ønsker å spille og hva øret liker best.