Nnywellness.com

Hvordan sette Radio kontroller for 2002 Saab 9-3


Standard "premie lydsystem" i en 2002 Saab 9-3 har to høyttalere foran og to bak. Den "Prestige lydsystem 3" legger to høyttalere i dørene til å forbedre bass toner. Begge systemene har samme kontrollpanelet montert i dashbordet, med informasjon på den digitale Saab informasjon visning (SID) i panelet over radioen. Begge systemene inneholder AM og FM-radio og en CD-spiller. Lagre dine favorittstasjoner hjemme og angi forskjellige stasjoner mens du reiser bruker kanaler (AS) system.

Instruksjoner

• Trykk på knappen "På" og trykk "Radio". Trykk "Band" for å velge mellom AM, FM1 og FM2. Med disse funksjonene kan du lagre seks stasjoner i hvert valg gir deg 12 forhåndsinnstilte FM-stasjoner og seks AM valg.

• Trykk på venstre og høyre "Søker" knappene kort å finne stasjoner automatisk. Hold enten knapp nede til en klokkespill lyder stille manuelt, trykk deretter dem opp eller ned stasjonen du ønsker. To sekunder etter siste manualen frekvens endres, returnerer funksjonen til automatisk.

• Hold en av de nummererte knappene i mer enn ett sekund å sette den til slått stasjonen. Stasjonen vil gå mute i noen sekunder mens radioen lagrer stasjonen, så lyden kommer tilbake når det er gjort. Velg en stasjon for alle seks knapper i AM, FM1 og FM2 band.

• Trykk på AS for å slå "Kanaler" på reise. SID viser "Som" på bunnen av skjermen. Trykk og hold knappen AS for mer enn et sekund å gjøre det lagre de seks sterkeste stasjonene i området. Flere på høyre siden endres hver ligger lagret. Hvis den finner færre enn seks stasjoner, vil det kun lagre nummeret den finner. Trykk AS å gå tilbake til tidligere angitte stasjonene.

Tips og advarsler

  • Lyd system innstillinger starten på side 93 i brukerhåndboken. Se bruksanvisningen for CD operasjoner på side 100.