Nnywellness.com

Hvordan koble opp eksterne høyttalere med en Dell bærbar PC


Hvordan koble opp eksterne høyttalere med en Dell bærbar PC

Mange--kanskje holde inkludert deg - store mengder hørlig og video media lagret på sine bærbare datamaskiner. Siden bærbare er bærbar, kan du ta medier med deg overalt. Men du får den beste lydkvaliteten av de små høyttalere innebygd i datamaskinen. En rekke eksterne datamaskinhøyttalere vil gjøre en mye bedre jobb. Heldigvis er det raskt og enkelt å feste dem til datamaskinen.

Instruksjoner

• Justere volumet for datamaskinen på 50%, med metoden du normalt bruker for å angi volum. Dette varierer fra Dell laptop til Dell bærbar PC, men holde nede "fn"-tasten og trykke volumet opp eller ned nøkkel er en god metode.

• Definere eksterne høyttalerne på hver side av den bærbare datamaskinen. Koble speakers' strømledningen til en stripe eller vegg strømuttak.

• Koble lydkabelen til de eksterne høyttalerne til hodetelefonkontakten til Dell-datamaskinen. Den ligger på høyre side av saken med de fleste Dell-datamaskiner. Hvis du har brukt hodetelefoner med den bærbare datamaskinen, vet du allerede hvor det er. Slå på høyttalerne og justere volumet på et lavt nivå.

• Juster lydstyrken på de eksterne høyttalerne mens du spiller et stykke musikk eller video hefte.