Nnywellness.com

Interiøret funksjoner en Toyota-Avalon


Det er to modeller av 2011 Toyota Avalon, Avalon og Avalon Limited. Begge er anerkjent av Insurance Institute for riksvei sikkerhet som en 2010 topp sikkerhet plukke. 2011 Toyota Avalon får ca 20 mpg i byen og 29 mpg på motorveien, og har en 3.5-liters V-6 motor og en seks-trinns automatisk girkasse.

Toyota Avalon interiør funksjoner

Begge modellene har manuell justerbart tilt og teleskopisk ratt med lyd og klima kontroller og et midtkonsollen lagringsområde, skyve armlene og dobbelt koppholdere. Multi-funksjon informasjon displayet viser utetemperaturen, aktuell og gjennomsnittlig drivstofføkonomi, avstand til gasstanken er tom og gjennomsnittlig hastighet. Andre standardfunksjoner inkluderer to utvidbart solskjermene opplyst speil, auto-dimming bakspeilet og integrert backup kamera, sentrallås med anti-låsen ansiktstrekk og Elektriske vindusheiser jam beskyttelse. Både Avalon og begrenset modeller inkluderer også cruise kontroll, to soners klimaanlegg, air filtration, overhead konsollen med kartet lysene, solbriller lagring, 12-volts ekstra strømuttak, tre korn-stil trim, opplyst inn- og utreise, trunk cargo net aluminium døren skrapemerker plater og en digital kvarts klokke. I tillegg er en stemme-aktivert, berøringsskjerm DVD navigasjonssystem er valgfritt for begge modeller.

Avalon modell interiør funksjoner

Avalon modellen inkluderer skinnseter og en Lær-innpakket rattet og Skift knott. Det er også en åtte-veis power førersetet korsryggstøtte og fire-veis power passasjersetet, begge har justerbar hodestøtter og seatback lommer. Avalon kommer også med en opplyst, multi-funksjon i-nøkkel ekstern keyless oppføring som låser og låser opp dørene, utgivelser bagasjerommet og har en panikk-knappen. Avalon stereo inkluderer AM / FM-CD med MP3-funksjonalitet, ni høyttalere, XM Satellite Radio, ekstra hørlig kaie, USB-port og Bluetooth for håndfrie telefonbruk og musikkstreaming.

Avalon begrenset modell interiør funksjoner

Avalon begrenset modellen har tre korn-stil, Lær-innpakket rattet og Skift knott og perforert, Lær-trimmet, åtteveis makt foran seter med korsryggstøtte, seatback lommer og justerbar hodestøtter. Seteoppvarming foran er standard (valgfritt for Avalon modellen) og er ventilert. Førersetet har filtypen makt sete pute. Det er også en standard minnesystem for utvendige speil og førersetet posisjonering, som er valgfritt for Avalon modellen. Begrenset modellen kjennetegnet Smart nøkkel systemet med trykknapp start, ekstern opplyst oppføring, Dam lamper og en makt bak sunshade med auto-retur. Stereoanlegget er en JBL syntese AM / FM seks-platen CD-skifter, også med MP3-funksjonalitet. Det er 12 høyttalere inkludert subwoofer, XM Satellite Radio, en ekstra hørlig kaie, USB-port og Bluetooth for håndfrie telefonbruk og musikkstreaming.