Nnywellness.com

Hvordan du bytter AT&T telefoner


Hvordan du bytter AT&T telefoner

Alle AT & T telefoner inneholder en liten mikrobrikke kjent som et SIM-kort. SIM-kortet godkjenner telefonen til AT & T-nettverket. Bytte AT & T telefoner er en enkel prosess som involverer å bevege SIM-kortet fra en telefon til en annen.

Instruksjoner

• Finn SIM-kort i telefonen. Avhengig av telefonen ligger sannsynligvis SIM-kortet under batteriet i baksiden av telefonen. Apple iPhone har skjulte avtakbare panelet øverst på telefonen som holder SIM-kortet.

• Fjern SIM-kortet fra mobilen. Igjen, for de fleste telefoner må du fjerne bakpanelet til SIM-kortet. Ta ut batteriet nøye og sett det til side. Bruke fingertuppene og skyv SIM-kortet fra sin bolig-området.

Hvis du har en Apple iPhone, må en binders fjerne SIM-kortet. Se langs toppen av iPhone etter en sirkulær panel med en liten pinhole i den. Trykk i binders i pin hullet fast til SIM panelet dukker opp. Ta av panelet, og skyv SIM-kortet ut forsiktig.

• Sett inn SIM-kortet i den nye AT & T-telefon. Pass på å riktig sette inn SIM-kortet i sin bolig-området. Oppmerksom på det avkuttet hjørnet av SIM-kortet og justere dette hjørnet med avkuttet hjørne på SIM-kortet bolig for telefonen.

• Erstatt batteri og rygg panel av telefonen. Hvis du har en iPhone, bare erstatte panelet til SIM-kortet ved å sette det tilbake til telefonen.

• Slå på den nye mobilen og sikre at den kunne ringe. Hvis telefonen ikke viser informasjon og vises ringe, kontroller at du har satt inn SIM-kortet i riktig retning.