Nnywellness.com

Feilsøke et Pan-og-Tilt kamera


Feilsøke et Pan-og-Tilt kamera

Et pan-og-tilt digitalt videokamera er en sikkerhet kameraet brukes for hjem eller kontor overvåking. Kameraet kobles direkte til en sikkerhet DVR (digital videospiller) eller datasystem, lagre alt innholdet det visninger. Med pan-og-tilt-funksjonen kan du direkte styre retningen på kameraet med datamaskinen, men hvis du har problemer med å tilpasse kameraet eller utstyret ikke registrerer video feed du må feilsøke maskinvaren for å bestemme hva som forårsaker problemet (er).

Instruksjoner

• Kontroller forbindelsen fra pan-og-tilt kameraet til datamaskinen eller sikkerhet DVR. Hvis kabelen ikke er satt helt inn i forbindelsen port, er datamaskinen eller DVR ikke kan motta video feed.

• Fjern rusk stakk til kameralinsen med en linse-rengjøring. Hvis objektivet er skitten er det vanligvis ingen fokus alternativ, som igjen trekker fokus på støvet fast på linsen. Dette gjør all informasjon i det bakgrunnen ute av fokuset. Rengjøre linsen på korrigerer dette.

• Installere den nyeste driverinformasjonen på datamaskinen (Hvis du har pan-og-tilt kamera koblet til en datamaskin). Oppdaterte drivere korrigere problemer du kjører i når du forsøker å kontrollere utstyret. Laste ned driveren fra nettstedet til selskapet du kjøpte utstyret fra, og dobbeltklikk den nedlastede driveren og følg instruksjonene for installasjon av veiviseren som laster på skjermen.

• Gjenstarte DVR eller datamaskin som pan-og-tilt videokameraet er koblet. Til tider mislykkes utstyret å starte riktig, så starte maskinvaren korrigerer video feed fra pan-og-tilt kameraet.