Nnywellness.com

Hvordan endre en myk toppen


www.nnywellness.com | 520: web-serveren returnerer en ukjent feil

Feil 520 Rokke ID: 244d14c6eda12168 • 2015-11-13 20:03:39 UTC

Web-serveren returnerer en ukjent feil

Du

Nettleser

Arbeider
Newark

CloudFlare

Arbeider
www.nnywellness.com

Verten

Feil

hva har skjedd?

Det er en ukjent forbindelse problem mellom CloudFlare og webserveren opprinnelse. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hva kan jeg gjøre?

Hvis du er en besøkende på dette nettstedet:

Prøv igjen om noen minutter.

Hvis du er eieren av dette nettstedet:

Det er en sak mellom Cloudflare's cache og webserveren opprinnelse. CloudFlare skjermer for disse feilene og undersøker automatisk årsaken. For å støtte undersøkelsen, kan du trekke tilsvarende feilloggen fra web-serveren og sende det vårt supportteam. Ta med Ray ID (som nederst på feilsiden). Flere feilsøkingsressurser
.

For eiere av soft-top cabrioleter, kan utskifting av myk topp være nødvendig hvis de blir skadet eller slitt bruk. De fleste auto butikker kan erstatte toppen for en avgift, men myke topper kan erstattes bare hjemme for bare kostnaden for den nye topp materialet. Denne oppgaven kan kreve to personer å utføre effektivt, avhengig av kjøretøyet.

Instruksjoner

Fjerne myk topp

• Lagt de ut. Fjern teppet fra bak sokkelen ved å skru ut skruene og koble klippene på den bakre dekket som holder teppet på plass. Når teppet er fjernet, vises nøtter som holder baksiden av toppen på plass. Fjern disse nøtter med riktig kontakt og fjerne barer nøtter var sikre. Fjerne regn skinnen også.

• Unlatch toppen og åpne den halvveis. Skru ut skruene som holder stoffet på forsiden av rammen. Skru ut skruene på sidene av rammen som gummi molding og vær beskyttelse komponenter for vinduet og fjerne gummi molding og beskyttelse mounts.

• Bruke en 1/4 tommers drill litt for å fjerne alle resterende nagler som holder stoff til rammen. Når alle naglene er fjernet, kan du trekke stoffet dekker gratis rammen. Bilen nå ha bare rammen øverst utsatt, med ingen ekstra gummi eller klut materiale igjen.

Installere nye myk topp

• Drapere ny stoff toppen over rammen og dra den på plass. Bruker en klinke pistol, legge ved toppen til rammen gjennom samme hullene brukes til å holde på gamle toppen. Dette vil innebære montering nagler gjennom kablene som kjører langs sidene av toppen.

• Koble foran toppen foran baren rammen ved hjelp av samme hullene tidligere dekning. Montere Vær beskyttelse strimler og gummi molding i stedet bruker de samme skruene og ridedyr som ble tatt av de gamle (med mindre nye er kjøpt også).

• Knytte regn skinnen og baksiden av toppen i stedet bruker hex nøtter bak interiør sokkelen. Koble bak sokkel tepper i stedet. Koble stoffet til bøyer ved å trekke vedlegg strimler gjennom sporene i buer, dra fast og krymping med en tang.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når feste nye stoffet ikke å rive tilfeldigvis hull i de nye verktøyene brukes.