Nnywellness.com

Bruke en Tape hodet Demagnetizer


Etter mange timer ved å bruke en kassettspiller, magnetiske partikler på tape hodene langsomt endre justeringen og begynne å møte samme retning. Når dette skjer, begynner lydkvaliteten på dekk å lide. En demagnetizing (sa) wand returnerer partikler til deres opprinnelige justering, gjenopprette ytelse og gjengivelse.

Instruksjoner

• Fjern alle magnetiske medier, inkludert kassetter og disketter, harddisker, fra rommet.

• Slå sa tryllestaven på mens du står et stykke unna kassettspiller.

• Få tryllestaven mot kassettspiller sakte. Vær svært forsiktig å unngå rask og hakkete bevegelser mens tryllestaven er aktivert.

• Feie tryllestaven over hele i kassett rommet, inkludert innspillingen, playback, og slette hoder og heisanlegg (metall pinnene nær gummi dekket hjulene).

• Flytt tryllestaven fra kassettspiller til du har returnert til den opprinnelige plasseringen et stykke unna, og slå den av.

Tips og advarsler

  • Degaussing kassetter kan kjøpes fra butikker for hjemmeelektronikk. På overflaten synes de å være et bedre alternativ til wands på grunn av brukervennlighet. Men hver metalldelen som en tape kommer i kontakt med kan bli magnetisert og kassetteninn sa vil ikke røre mange av disse delene. Bruke en tryllestav for beste lydkvalitet og for helsen din kassettspiller.
  • En sa tryllestaven kan gjøre mye mer skade enn godt hvis det brukes feil. Ikke slå tryllestaven på eller av i din kassettspiller, som det kan la hodet mer magnetisert enn de var før du begynte. Bruk ikke tryllestaven nær lydkassetter, harddisker, eller disketter - tryllestaven kan slette alle disse. Hvis du føler hele nervøs om hvordan du utfører denne prosedyren selv, kan en stereo butikk gjøre det for deg.