Nnywellness.com

Hvor å sjekk hvis en Ballast er dårlig i min Samsung TV


Det er vanlig for lampen i en Samsung-TV for å være feildiagnostisert som har gått dårlig, når faktisk det er mye mindre ballast del som har gjort så. Ofte referert til som "lampe driver", er ballast komponenten som branner lampen. Noen tips kan føre deg til en nøyaktig diagnose og mer tid på TV.

Instruksjoner

• Se etter en lampe erstatning melding eller kode hvis du har bare erstattet lampen. Stativet av / Temp, lampe og Timer lysdioder vanligvis flash samtidig når lampen må byttes. Hvis en av disse tingene vedvarer etter at du har erstattet lampen, kan ballast være skadet.

• Trykk på "Power" og samtidig lytte til en strøm-på-bølge eller en enkelt klikkelyd støy. TV bør gjøre en av disse lyder når du trykker på strømknappen. Hvis dette skjer, Erstatt ikke lampen. I stedet, ombytte ballast først. Skifter lampen bare hvis en lampe erstatning melding eller kode vises etter at du erstattet ballast.

• Hør etter tre til fem raske Klikk hver to til tre sekunder mens TV. Dette symptomet angir at ballast er for svak til brann lampen.

• Justere innstillingen for lysstyrke. Trykk på "Menu"-knappen. Bruk venstre/høyre/opp/ned pil navigasjonsknappene for å gjøre ditt valg. Velg "Bildet." Trykk på "Enter". Velg "Måte." Trykk på "Enter". Velg "Dynamisk," "Flytt," "Standard" eller "Egendefinerte." Trykk på "Enter". Velg "Lysstyrke." Trykk på "Enter". Trykk på høyre pilknapp for å øke innstillingen for lysstyrke. Trykk på Enter-knappen, og trykk "Exit". Hvis skjermen ikke lyse og fortsatt ser tom, er ballast sannsynligvis dårlig. Dette er fordi en sviktende lampe kan fortsatt viser en svak skjerm, mens dårlig ballast ikke brann lampen, slik at en tom skjerm resultater.