Nnywellness.com

Min KIA Sorento starter ikke


Min KIA Sorento starter ikke

Sorento er produsert og solgt av Kia Motors Amerika. Sorento er en mellomstore Sport Utility kjøretøy som tilbyr masse plass for passasjerer og Last. Akkurat som med alle kjøretøy, er det tider når Kia Sorento kan ha problemer med å starte og krever feilsøking. Før du ringer i en profesjonell mekaniker eller har din Sorento tauet til en garasje eller bilforhandler, er det noen grunnleggende ting som du kan sjekke din Sorento starter når ikke.

Instruksjoner

• Prøv å slå nøkkelen i tenningen av din Kia Sorento. Hvis nøkkelen ikke slår på alle, kontrollerer du at rattstammen er låst. Hvis ikke slå rattet til din hører et klikk som indikerer at den er låst. Prøv å slå på tasten igjen. Hvis rattstammen ikke er låst, vil du kunne slå nøkkelen og starte din Sorento.

• Kontroller at det er nok drivstoff på bilen. Hvis drivstoff er lav eller tom, starter ikke motoren. Legg til en gallon av gass tanken å være sikker på at det er nok drivstoff og prøv å starte motoren.

• Forsøke å starte motoren og lytte til lyder som kan tyde på et problem. Hvis du ikke hører lyder når du forsøker å starte motoren, kan det hende at tenningen feil. Klikke lyder indikere et problem med starteren av din Sorento. Hvis motoren starter, men stopper kort tid etter, kan problemet være i drivstoffsystemet.

• Juster nøkkelen slik at den er i "Tilbehør" posisjon og slå på frontlyktene eller innvendig lys. Kontroller hvis lampene lyser. Hvis ikke du har et problem med din Sorento batteri. Batteriet må være ladet, erstattet eller mindre.

• Trekk nivået du pop panseret. Åpne panseret og Finn olje, girolje og kjølevæske. Sjekk at væskenivået i hver. Hvis at væskenivået ikke mellom minimums- og merkene, legge riktige mengden og typen av væske. Hvis væske ikke er fylt riktig, kan det oppstå problemer med motoren og starte din Sorento.

• Kontakt en profesjonell mekaniker for ytterligere diagnostiske tester hvis din Kia Sorento fortsatt ikke vil starte. Trekke eller har din Sorento tauet til lokale auto mekanisk garasje eller bilforhandler.