Nnywellness.com

Hvordan gjør telefonen til et forhåndsbetalt


Åpne en trådløs forhåndsbetalingskontoen til telefonen lar deg betale for dine månedlige tjenester forhånd. Dette hindrer avgifter påløper ved å gå over månedlige grensen av tekster eller taletid, du bare betaler for minutter du planlegger å bruke. For å bruke telefonen med en forhåndsbetalt konto trenger du å låse opp den for bruk med alle trådløs bærer, eller definere en ny forhåndsbetalte konto med gjeldende mobiltelefon selskapet.

Instruksjoner

• Forskning mobiltelefon selskaper og finne en som tilbyr forhåndsbetalte. Samtalen din nåværende gi for å fastslå om de tilbyr forhåndsbetalt plan.

• Kontrollere telefonens selskapets policy for forskuddsbetalt planer samt spesifikasjoner kreves for telefoner å jobbe med deres system. Finne en forhåndsbetalt selskapet som fungerer med telefonens antenne (GSM, CDMA, WiMax, etc.), ellers vil du ikke være kunne komme til deres trådløse nettverket med mobilen.

• Låse opp telefonen for bruk med en annen operatør. Merk at du ikke trenger å låse opp telefonen hvis du bor med den samme mobiloperatøren. Ekstern "* #06 #" og skrive ned telefonens IMEI-nummeret. Ring telefonprodusenten eller gjeldende tjenesteleverandøren og be om statsstøtte låse opp koden. Følg deres instruksjoner låse telefonen.

• Ring leverandøren forhåndsbetalte med telefonens IMEI-nummeret. Be om å snakke med kundeservice og følger sine retninger for å aktivere telefonen med nye forhåndsbetalte dataabonnement.