Nnywellness.com

Hvordan du Wire Halo frontlykter


Hvis du er fornøyd med utseendet og stilen på frontlyktene gjenopprettet, kan du oppgradere dem med ettermarkedet halo frontlykter. De fleste fabrikkinstallert frontlykter har reflektorer inne i frontlys forsamlingen som sprer lyset fra frontlys pære på veien; Halo frontlykter, derimot, har en ring rundt frontlys pære som fokuserer lys i en bjelke, og forresten, skaper en glorieeffekt rundt det som frontlyktene henter sitt navn. Halo frontlykter koste et par hundre dollar, men du kan spare penger av ledninger dem til bilen selv.

Instruksjoner

• Samle opp hvite og svarte ledningene på baksiden av halo frontlyktene og samle dem i et par hvite ledninger og et par svarte ledninger. De hvite ledningene er positive ledningene eller ledninger med strømmen går gjennom dem, og svarte ledningene er nøytral.

• Stripe isoleringslaget av endene av hver ledning å avsløre 1 tomme nakne kobber bly. Flette fører til hvite ledningene sammen og flette fører til svarte ledningene sammen.

• Inn en kvinnelig crimp kontakt flettet fører av et par ledninger og klemme koblingen over fører med en tang. Sikre klemmen ved innpakning tilkoblingen i elektriske tape. Gjør dette for både de hvite ledningene og svarte ledningene.

• Stripe isoleringslaget på slutten av den ekstra ledningen og ledig svart kabelen som følger med halo frontlyktene. Sette inn ledelsen av røde ledningen gjennom en mannlig crimp kobling, klemme den bly og kontakt sammen og forsegle forbindelse med elektriske tape. Gjenta denne prosessen for ekstra svarte ledningen.

• Koble negative lede et voltmeter til negative batteri terminal og koble voltmeter positiv lede til positive ledningen på bilens frontlys ledningsnett. Positive ledningen er vanligvis rød. Kontroller at power kommer gjennom denne ledningen.

• Koble den positive ledningen fra ledningsnett til ekstra røde ledningen med mannlige crimp kontakten på den med en rask kobling. Klemme rask koblingen ned over to ledninger. Gjenta denne prosessen for ekstra svarte ledningen med mannlige crimp kontakten og den nøytrale wire ledningsnett.

• Den mannlige crimp kontakten på røde ledningen inn kvinnelige crimp kontakten til par hvite ledninger. Mannlige crimp koblingen av reservedeler svarte ledningen inn kvinnelige crimp kontakten til par sorte ledninger. Forsegle både tilkoblinger ved å pakke dem i elektriske tape.