Nnywellness.com

Hvordan installere en Trailer-kontakt


Hvordan installere en Trailer-kontakt

For å taue en båt eller verktøyet trailer, må du gjøre tilkoblinger for kjører lys, blinklys og bremselysene overholder de fleste statlige lover. De fleste tilhengere kommer med en kobling som driver lysene. Må du installere en lignende kontakt til kjøretøyet gjøre tilkoblingen. Den vanskeligste delen er å finne riktig ledninger for å skjøte inn, som kommer helt an på bilen sleping av tilhengeren. For en bil, kan du installere en "flat fire" kobling til halen lys ledninger og lagre den i bagasjerommet når den ikke er i bruk.

Instruksjoner

• Slå av tenningen og åpne bagasjerommet på slep kjøretøy. Utforme pre-kablet koblingen slik at det er lenge nok til å nå trailer kontakten med litt slakk. Klipp av eventuelle overskytende ledning, men vær forsiktig med å klippe det for kort.

• Se etter ledningsnett i halen lys. De fleste har kontakter som kobler med et kvartal eller halv-sving vri erstatte pærene. Identifisere ledningene blinklys og parkeringsplass lysene. Finne en kabel som går til bakken. Hvis du ikke kan identifisere ledningene ved å følge dem til lysene, kan du se i bilens vedlikehold håndbok for en koblingsskjemaet.

• Plass høyre blinklys ledningen av kjøretøyet i lang sporet av en klem-fix skjøte. Sted på slutten av den grønne ledningen fra pre-kablet trailer kontakten i kort sporet på skjøte. Klem koblingen slå til den festes deretter Lukk ytre stroppen på koblingen feste det på plass. Lukker snapin-låsen styrker ledningene i et metall "V" og gjør tilkoblingen.

• Bruk tre mer hurtiglås for å skjøte gule ledningen fra tilhengeren kontakten venstresving signal ledningen, den brune tråden til parkering lys eller lisens plate wire og den hvite ledningen til jording.

Tips og advarsler

  • Når du går på bremsene, sender bilen spenning til både turn signal ledninger.
  • Bruk røde hurtiglås for 18-gauge wire, blå seg for 16 - eller 14-dimensjon på ledningen og gule seg for 12 - og 10-gauge wire.
  • Tilhengere med flere funksjoner krever flere ledninger. Bruk en fem-pinners kontakt legge elektriske bremser og den blå tråden kobles til brems kontrolleren. Bruk en seks-pinners kontakt legge en 12-volts tilbehør leder og den svarte tråden kobles til en ledig sikring posisjon i bilens sikring blokk. Bruk en syv-pinners kontakt til sikkerhetskopiering lys, med lilla wire koblet til bilens sikkerhetskopiere lys ledninger.
  • Ingen standardfarge koder for kjøretøy lys ledninger. Du kan bare identifisere ledninger ved følgende dem til pærene, eller se i en vedlikehold manual for bilens lage og år. Produsenter kan endre wire farger for ulike år-modeller.