Nnywellness.com

Hvordan erstatte bremser bak for en C230


Hvordan erstatte bremser bak for en C230

Bakre bremsene på Mercedes C230 tåle mindre stress at forhjul kolleger, men er avgjørende for sikkerheten til bilen. Bakre bremsene bidra til kontroll under bremsing og stoppe strømmen. Mercedes anbefaler at du erstatter bremseklossene hver 40 000 miles. Under bremsekloss erstatning, ta muligheten til å undersøke hele oppbremsing systemet. Erstatte rotorer og blø bakbremsen linjene som nødvendig å sikre konsekvent oppbremsing ytelse i fremtiden.

Instruksjoner

• Park C230 på flatt underlag og slår motoren. Sted dekk blokkerer foran fremre dekk.

• Løsne det lug vanskelige problemer på bakre hæler med lug wrench. Plasser kontakten under ramme på baksiden av bilen og løft bakre dekk av bakken. Stedet jack står under bakaksel og lavere Mercedes på tribunene.

• Fjerne det lug vanskelige problemer og ta bakre hæler/dekk av. Fjerne våren klippet på utsiden av den høyre bakre caliper med en tang. Trykk hver av caliper lysbildet pinnene med en punch og hammer for å tvinge dem fra låsen åpner og lukker. Pinnene er plassert på toppen og bunnen av tykkelse, nær den ytre kanten.

• Løft caliper fra caliper braketten og stoppe det fra sjokk tårnet over bremsen montering med en strikk ledningen eller wire kleshenger. Fjerne to caliper braketten bolter med 15 mm wrench. Fjern slitt bremseklossene fra sporene av caliper braketten, og ta av braketten fra rotoren.

• Ta ut rotoren låsing skruen #3 størrelse Phillips-skrutrekker. Spray smøremiddel på skruen til å løsne bånd rust. Mens smøremiddel soaks i, flytter til venstre side av C230 og fjerne caliper, bremseklosser og caliper braketten. Spray smøremiddel på venstre brems rotorens låseskruen og hodet tilbake til høyre bremsen.

• Ta ut rotoren fra Mercedes' hjulet bolter av rykk med selv kraft på begge sider av platen. Rengjør wheel hub bak rotoren med brems renere og en stålbørste. Rengjør nye rotorene med brems renere og en klut håndkle. Fjerne alle overflødig brems renere og pakking olje før du installerer platene.

• Sted rotoren på høyre side av det C230 hjulet bolter. Bruke et tynt lag med brems fett rotoren låseskruen, caliper braketten bolter og caliper pinnene. Skruen rotoren skruen i rotoren med skrutrekkeren. Plass caliper braketten tilbake rundt rotoren og skruen i braketten bolter med 15 mm wrench.

• Bruke brems fett (anti-hvin brems sammensatte) på baksiden av nye bremseklossene og skyv dem inn i sporene på caliper braketten.

• Åpne bremsen blø ventil ligger halvveis mellom to caliper pin sporene. Bruk en 10 mm fastnøkkel til å aktivere ventilen en fjerdedel slå til tilstrekkelig åpne bleed ventil. Plass en drypp kokekaret under caliper å fange noen lekker bremsevæske. Plass C-klemme over baksiden av låsen åpner og lukker og stempelet som stikker fra innsiden. Klem stempelet i siden av tykkelse for å gjøre plass for nye bremseklosser og rotoren. Fjern klemmen når stempelet er helt deprimert i siden av låsen åpner og lukker. Lukk bremsen blø ventil med 10 mm skiftenøkkelen.

• Plasser caliper over nye bremseklossene og caliper braketten. Plasser caliper pinnene inn i deres spor og slå dem med hammeren. Flytt til venstre bremsen og erstatte rotoren og bremseklosser som beskrevet i trinn 6 til 9.

• Erstatt bakre hjul/dekk på Mercedes' bakhjulet bolter og skru på det lug vanskelige problemer for hånd. Løft baksiden av bilen med jack og fjern jack står. Lavere bakre dekk til bakken og stram det lug vanskelige problemer med lug wrench.

• Start motoren og trykk gasspedalen tre ganger sakte. Trekke hood utløserspaken under dashbordet på førersiden av bilen og gå til fronten av bilen. Løfter panseret og fjerne master sylinder hetten. Hetten er plassert til høyre for det C230 motor, nær baksiden av motorrommet. Sette inn en trakt i reservoaret og fyll den med PRIKK-4 bremsevæske etter behov. Fjerne trakten og erstatte master sylinder cap. Lukke panseret.