Nnywellness.com

Tilbakestille Radio koden for en Honda Odyssey


Tilbakestille Radio koden for en Honda Odyssey

Radio koden er en sikkerhetsfunksjon utstyrt på Honda Odyssey skal tyverisikring radio. Når radioen er fjernet eller koblet fra bilbatteriet krever radioen input av en bestemt kode for å fungere. Tilbakestille denne koden er en enkel prosess, men det krever at du først bestemme riktig kode for bestemt radioen. Prosessen med å bestemme dette vil være enkelt eller vanskelig avhengig av om du fortsatt ha tilgang til bilens Servicemanual.

Instruksjoner

• Bestemme kodenummeret radio. Kodenummeret radio er vanligvis fire eller fem sifre lang og kan finnes i bilens Servicehåndbok. Hvis du ikke lenger har tilgang til Servicehåndboken må du finner radioen serienummeret. Serienummeret finnes ved å fjerne stereo fra dashbordet og ser på radioen base. Når du har serienummer, vil du måtte ringe en Honda forhandler og få dem med å hente radio koden basert på dette tallet.

• Slå på bilen. Radioen skal vise ordet "koden".

• Angi radio koden ved å trykke den forhåndsinnstilte alternativknapper som tilsvarer tallene i koden. Du skal høre et lydsignal når det siste nummeret er angitt. Dette angir at koden er skrevet riktig og radioen skal begynne fungerer som normalt.

Tips og advarsler

  • Et annet sted å sjekke for radio koden hvis du ikke har bilens Servicehåndbok er innsiden av hanskerommet. Noen ganger er det en liten hvit klistremerke innsiden som har radio koden skrevet på den.