Nnywellness.com

Hvordan laste ned lydbøker fra en MP3-spiller på en iPod


Hvordan laste ned lydbøker fra en MP3-spiller på en iPod

Lydbøker er populære for folk som liker å lese, men ikke har tid til å sitte ned og lese en bok. Du kan laste ned lydbøker på MP3-spilleren kjøpe dem eller laste ned gratisprogrammer. Hvis du senere vil sette en lyd-bok på iPod MP3-spilleren, kan du gjøre det uten å måtte tilbakekjøp lyd bok.

Instruksjoner

• Koble den større enden av iPod USB-kabelen til bunnen av iPod, og koble den andre, mindre enden av USB-kabelen til datamaskinens USB-port. Launch iTunes og la den detektere iPod.

• Koble den mindre enden av MP3 player USBAdapter til MP3-spilleren, og koble den andre enden av USB-kabelen til en annen av datamaskinens USB-porter. Hvis datamaskinen ikke har to USB-porter, kan du kjøpe en USB-port hub som du kobler til USB-porten.

• Klikk "Fil" i iTunes og deretter "Legg til biblioteket." Finn din lydbøker på MP3-spilleren og klikk på dem for å laste dem ned til iTunes-biblioteket (Velg flere lydbøker ved å holde nede kontroll kontroll nøkkel klikker). Deretter klikker du kategorien "Sync" og klikk "Sync iTunes bibliotek" å synkronisere biblioteket som inneholder de nylig nedlastede lydbøkene til iPod.

Tips og advarsler

  • Hvis du har konfigurert ellers det, starter iTunes-biblioteket på egen hånd når iPod er koblet til datamaskinen.
  • Alltid klikk "Løs ut" symbolet i venstre navigasjonsruten i iTunes-biblioteket under din iPod underoverskrift før Koble iPoden fra datamaskinen for å unngå å skade enheten.