Nnywellness.com

Slik kontrollerer du om en mobiltelefon ble stoppet


Slik kontrollerer du om en mobiltelefon ble stoppet

Mobiltelefon samtaler kan enkelt bli fanget opp med den nyeste teknologien, invadere ditt privatliv. Mange avskjæring tjenester forlate knapt spor av noen slags brudd, slik at en annen part tilgang i samtalene, meldinger, selv din sted, uten du tilværelse det klok. Du kan kontrollere om telefonen har blitt avskåret, være oppmerksom på visse avslørende indikatorer.

Instruksjoner

• Legg merke til din mobiltelefon batteriet livet. Batteribrukstiden reduseres når telefonen overfører data. Hvis mobilen batteriet synes å være drenering mye raskere enn vanlig, kan dette være et tegn på at telefonen har blitt avskåret.

• Legg merke til varmen fra mobiltelefonen. Når du er på telefonen, vil telefonen varme opp fordi batteriet er i bruk. Hvis du ikke bruker telefonen, men det er fortsatt varme opp, dette bør være et rødt flagg som noen andre er koblet til telefonen.

• Ta hensyn til hvorvidt din telefon lyser når du ikke bruker den. Noen ganger kan en mobiltelefon nærjager forårsake telefonen til å handle av seg selv uten du berører den. Hvis telefonen har problemer med å slå av eller fortsetter å bo tent selv etter at du har slått den av, kan dette være en indikator at en annen part er avskjære telefonen.

• Lytt nøye. Hvis du er på telefonen og plutselig oppdager odde bakgrunnsstøy, som uvanlig statisk, uventede pipelyder eller klikke lyder, kan dette være et tegn på at telefonen har blitt avskåret. Lyder som vedvarende summende er symptomer på lyden interception med visse mobiltelefon tappe teknologier.

• Kjøpe en telefon trykk merker. Når du har fastsatt alle tegnene er der, er den eneste måten å virkelig bekrefte din tro at telefonen har blitt avskåret ved hjelp av en oppdage teknologi. Disse små enheter vil varsle deg til en tredjepart inntrenger vanligvis ved å vise en varsellys og automatisk koble lytteren. Detektorer som kan kjøpes online inkluderer Tele-Data vakt og SpyNexus telefon trykk detektoren.

Tips og advarsler

  • For å hindre telefonen meldingsinnhold, ta ut batteriet fra telefonen når det ikke er i bruk. Telefonen risikerer fortsatt avskjæring når det er slått av, men ikke bli tappet uten batteri. Mobiltelefoner med Internett-tilgang er mye mer utsatt for avskjæring på grunn av enkel av-tilkobling. Hvis du er bekymret for mobiltelefon avskjæring, kjøpe en mobiltelefon uten Internett-tilgang.