Nnywellness.com

Feilsøke en GE trådløs telefon


Slår telefonen opp?

Når du plukker opp telefonen GE trådløs og trykker på en knapp, skal telefonen pipe som en bekreftelse på at en knapp er trykt. Hvis telefonrøret ikke pip, eller den ikke svarer knappene, kan batteriet være behov for en opplading. Kontroller at trådløs telefon basestasjonen er koblet til en elektrisk kilde, da Plasser håndsettet i laderen. Hvis ingen lys lyser på telefonen, eller lading ikke løser problemet, rengjør metall laderkontaktene på trådløse håndsettet og Plasser telefonen tilbake på laderen. Hvis det fortsatt ikke svarer eller å lade, må enheten være reparert eller erstattet.

Batteriet holder en kostnad?

Hvis den trådløse telefonen opp og synes å være klar til bruk, men dør etter bare kort tids bruk, kan de interne oppladbare batteriene må byttes. Batterier er allment tilgjengelig for elektronikk og rabatt butikker. Merk telefonens nøyaktig modellnummer, som dette antallet vil være nødvendig når du kjøper et nytt batteri.

Lytt etter summetonen

Hvis GE trådløse telefonen slås på, og piper når du trykker tastene, men ingen summetone er hørt, er en av tre problemer sannsynligvis at. Telefonens batterier kan ha en utilstrekkelig kostnad å fullt slå telefonen, en tilstand som kan rettes ved å plassere telefonen i laderen. Hvis batteriene er ladet, men du hører noen summetone, er det også mulig at en annen telefon i hjemmet eller kontoret er "av kroken" eller i bruk. Kontroller at alle telefoner, faksmaskiner og modem er sikkert på kroken. Hvis det er fortsatt noen summetone, telefonlinjen kan ha blitt avbrutt eller krever bruk av det lokale teleselskapet.

Lytt for statisk

På noen GE trådløs telefonmodeller, kan særlig eldre modeller, statisk høres hvis radio signal mellom hendene og base enheten erfaringer forstyrrelser. Vanlige kilder til forstyrrelser omfatter uskjermet elektronikk, hvitevarer, og radiosendere, samt høy spenning kraftledninger. Hvis telefonen har et alternativ for å endre kanaler, prøv flere forskjellige kanaler for å se hvis statiske er eliminert. Hvis statisk fortsetter å eksistere, eller statisk kan bli hørt på kablet telefoner dele samme linje, krever telefonlinjen service.

Kontroller din håndsettet er registrert

Noen modeller av GE trådløse telefoner kan vise en melding på skjermen som håndsettet må registreres. Hvis denne meldingen vises, Flytt håndsettet nær baseenheten og trykk knappen "Prog/Mute" nederst på håndsettet. Trykk knappen "Siden" på baseenheten (håndsettet kan instruere deg utføre dette trinnet). Til slutt, trykk "Prog/Mute" på håndsettet en gang for å fullføre registreringsprosessen. GE trådløse telefonen skal nå virke.