Nnywellness.com

Slik Sync en Cox-fjernkontroll


Som teknologi utvides, så gjør mengden enheter som vi har i våre hjem underholdningen system samling. Har flere elektroniske enheter betyr å ha flere fjernkontroller. Det er best å konsolidere din fjernkontroller ved hjelp av en universalfjernkontroll. Universalfjernkontroller kan være skremmende siden må du programmere dem til å fungere. Heldigvis programmering en Cox universalfjernkontroll gjøres helt ved å trykke på knappene på fjernkontrollen seg og tar bare ett minutt å fullføre.

Instruksjoner

• Slå på enheten du programmerer til fjernkontrollen. Fra fjernkontrollen, trykk på knappen på enheten du er synkronisering på fjernkontrollen, som TV, DVD, VCR eller kabel. Trykk og hold knappen "Setup" knappen enheten blinker på fjernkontrollen.

• Tast inn enhetskoden til tastaturet på fjernkontrollen. Kodelisten finnes på side 11 i Universal ekstern instruksjonene på webområdet Cox støtte.

• Pek fjernkontrollen mot enheten og trykk på "Power"-knappen. Enheten bør deaktivere. Hvis enheten ikke svarer, er koden du inngikk ugyldig. Hvis en ugyldig kode, starter du prosessen på bruker en annen kodeform kodelisten.