Nnywellness.com

Hvordan kan jeg spore min Verizon mobiltelefon om en GPS?


Spore mobiltelefonen gjennom Global Positioning System (GPS) teknologien krever et toveis system. Mobiltelefoner har generelt en enveis system installert. Sjekk din telefons preferanser og kontakt din Verizon representant for å lære mer om telefonen og GPS-programvare.

GPS-sporing

Mobiltelefoner har en homing enhet, som overfører plasseringen signaler. Dette betyr at telefonen kan "send" signaler til å identifisere plasseringen; men kan ikke det "får" informasjon uten riktig programvare. Politiet og andre myndigheter kan "få" GPS-signaler i tilfelle av kriser, tillater enkeltpersoner å finne basert på deres GPS-signalet.

Mobiltelefoner har vanligvis innstillingene om hvor ofte eller under hvilke omstendigheter, plasseringen er sendt. Brukere har muligheten til å ha sine mobiltelefoner sender GPS-signaler til en lesbar enhet til enhver tid, eller bare når kall til 911. Det er ulovlig å spore en annen persons mobiltelefon, med unntak av kriser, eller i noen tilfeller gjennom foreldrekontrollprogramvare.

Verizon Wireless

Verizon Wireless tilbyr et bredt utvalg av telefoner, hver med forskjellige GPS-funksjoner. Ring eller besøk en Verizon Wireless sted å lære mer om telefonens GPS evnene og alternativer.