Nnywellness.com

Hvordan erstatte føre drivstoff for gamle biler


Hvordan erstatte føre drivstoff for gamle biler

Eldre biler kan virke enkelt i forhold til dagens moderne mesterverk, men de er mye mer komplisert enn du kanskje tror. Ta drivstoff system, for eksempel. Bilene i går var designet til å operere på bly drivstoff og mye høyere komprimering prosenter. Drivstoff i dag inneholder ikke bly - dermed det serverer problemer i de eldre kraftverkene, spesielt i form av ventilen tog feil. Rette? Det er et par områder hvor du kan forbedre eldre biler og bruk av dagens brensel.

Instruksjoner

• Parkere bilen på en flat, jevn overflate og sette på parkeringsbremsen. Åpne panseret.

• Justere timing. Kjører en eldre motor på dagens drivstoff krever tidspunktet må være tilbakestående noen grader. Merk den harmoniske belastningsfordeling med kritt på det angitte antallet grader du vil angi tidsberegning på. (Dette vil være et eksperiment for hver bilen, men skyte for 10 til 12 grader timing fra idle og 34 grader totalt timing). Løsne Distributør hold ned bolt med en skiftenøkkel akkurat nok til at distributøren må være aktivert. Koble timing lyset til motorens tenning i henhold til produsentens instruksjoner. Start motoren. Slå Distributør til timing lyset (når pekte på den harmoniske belastningsfordeling) faller på antall grader timing du ønsker å bruke på. Snurp hold bolt og slå av motoren. Fjern tidsberegning lyset og lukke panseret.

• Legge til en drivstoff additiv. Hell en føre additiv i drivstofftanken av kjøretøyet på hver fil-up. Følg produsentens instruksjoner om riktig mengde til.

• Erstatte forgasseren. Med bilen parkert og på parkeringsbremsen brukt, åpne panseret. Bruker en skiftenøkkel, fjerne luft filterhuset (pust) og sett til side. Fjern brennstoffledningen med en skiftenøkkel og sjal med en fille å unngå søl drivstoff. Løsne gass kobling ved å fjerne klipp og stang fra forgasseren. Fjerne festebolter fra forgasseren og løft den ut av motoren manifold. Erstatt pakningen og plassere nye forgasseren på plass. Montering boltene, erstatte gass linkage og drivstoff linjen. Erstatte luften pust montering. Start motoren og se etter drivstoff lekkasjer. Slår motoren og lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid highest octane-karakter drivstoff du kan finne for eldre biler. Dette hjelper avskrekke detonasjon og gnist knock.
  • I ekstreme tilfeller må du kanskje ha motoren hoder maskinert for herdet ventilseter. Kontakt en anerkjente maskin butikk for dette.
  • Aldri røyk eller bruke elektrisk lys rundt en åpen drivstoff kilde.