Nnywellness.com

Hvor lenge en DUI oppholdet på posten i Ohio?


Hvor lenge en DUI oppholdet på posten i Ohio?

Ifølge det statlige Institutt for offentlig sikkerhet, er loven for Driving Under the Influence (DUI) i Ohio plassert under en større gruppe av lovbrudd, kjent som opererer et kjøretøy under innflytelse (OVI).

Permanente

Ohio OVI guiden rapporterer at en dom for en straffbar handling OVI registreres på den kriminelle posten for en driver, og OVI krenkelser forblir på førerens rulleblad alltid. En driver er abstrakte, brukes av selskaper som forsikring bærere gjør bakgrunnssjekker, vanligvis strekker seg tilbake tre år.

Blood alkoholprosent

Når en person er mistenkt for å et OVI lovbrudd, er blod alkohol innhold (BAC) av mistenkt testet. Den lovlige grensen i Ohio er en BAC 0,08 prosent. Den uoffisielle DMV Guide rapporterer at et BAC nivå kan testes direkte ved tegning blod fra mistenkt, eller indirekte ved å teste den mistenkte pusten eller urin.

Straff

Ifølge uoffisielle DMV Guide, en OVI overbevisning kan resultere i suspensjon av førerkort, bøter på mellom $250 og $10.000, sammen med fengsel tid av mellom tre og 60 dager. Domstolene i Ohio vurdere tidligere OVI lovbrudd i straffeutmålingen prosessen strekker seg tilbake over de siste seks årene.