Nnywellness.com

Hvordan du Wire verktøy Trailer for lys


Verktøyet tilhengere trenger lys---bremselysene, kjører lys og signallys---av sikkerhetsgrunner. Det er også ulovlig i mange stater å taue en tilhenger med ingen lys. Markør lys plasseres hver 3 fot langs sidene og baksiden tilhengeren. Noen lokale auto deler butikken vil bære trailer kombinasjon lys. Lysene er en kombinasjon (i motsetning til separate lys) av bremselysene, signallys og baklykter.

Instruksjoner

• Merke plasseringene til kombinasjon lysene og markør lysene på tilhengeren. Lage et lite hull midt i stedet de skal monteres for ledninger passerer inn i tilhenger. Bolt baklyktene og markør lysene på tilhengeren.

• Tilgang ledningsnett ved baklyktene på venstre side av slep kjøretøy. Bruk en krets tester for denne prosedyren. Slå på lyset og kontroller ledningene på halen lys å finne ledningene som har makt. Start motoren og slå slå signalet til venstre. Sjekk ledninger for som blinker og merke det "Left." Gjør det samme for retten, merke den "Riktige." Kile eller har noen Trykk på bremsen, og teste gjenværende ledninger for den som har makt med bremsen deprimert. Merke denne "Brems."

• Kontroller at selen koblingen har nok lengden til utsiden av kjøretøyet. Hvis det er en lastebil, det er lett, men hvis det er en bil, vil du måtte finne et sted å ha inn ledningene bilen fra bunnen - vanligvis der nummerskilt ledninger ut lys for plate. Sett inn ledningene fra utsiden inn. Fest tre ledningene av selen tre ledningene merket med rask skjøte kontaktene. Fjerde ledningen (svart wire) er bakken, så koble den til en god jord på rammen av slep kjøretøy. Merke ledningene på utenfor koblingen slik at ledningene kan identifiseres.

• Koble enden av rull med 14-dimensjon på ledningen til første ledningen på kontakten med baken kontakt. Rulle ledningen ut til venstre halen lys og over til høyre med nok lengde ikke skal stramme (la om 2 til 3 feet ekstra). Kutte ledningen. Kutte tre mer deler samme lengde.

• Kjør alle fire linjene under traileren, og tape dem eller bruke wire bånd noen inches å holde dem sammen. Fest bunten trailer med plast wire holdere.

• Fjern isolasjon fra venstre halen lys ledningen. Gjør det samme på ledningene på tilhengeren er kombinasjonen lys. Holde andre ledningene fra å kontakte noen metall eller hverandre. Fest venstre halen lys ledningen kombinasjon lys ved å vri ledningen midlertidig. Fest svart bakken ledningen fra slep kjøretøy permanent med rask skjøte. Kjøre resten av ledningen under baksiden av tilhengeren og koble den til bakken på den andre kombinasjonen som er lys med baken kontakt.Hva du ser etter er riktig ledningen på halen lys for brems og en for halen lys. Halen lys er høye element i pære, og brems lyset er lave elementet. Slå på baklyktene og se hvilket element lyser. Hvis det er veldig lys, er det galt elementet. Bremsen lyser de smarteste. Når du finner riktig ledningen, gå til trinn 7.

• Knytte halen lys og retten tur signal til den siden med baken kontakt. Gjør det samme for den andre siden. Installere høyre blinklys og hale lys til samme farge ledningen. Installere bremselys ledningen bruker en rask skjøte kobling, og fortsette til den andre siden der en rumpe kobling skal brukes. Dette er slik at hvis en bremselys går ut, den andre vil fortsatt fungere.

• Installere ledninger for markør lys. Starte på høyre foran markør lys. Koble ledningen til positiv markør lampe ledningen med rask skjøte kontakt. Gå videre til den bakre markøren, og gjøre det samme, og deretter nedover siden. Lage et lite hull å gå gjennom gulvet og knytte den til høyre halen lys ledningen. Gjør det samme på venstre side. Når turn signalene er, ikke bare vil siden slå signalet vil være på, men de samme siden markør lys blinker som forbedrer sikkerheten.