Nnywellness.com

Hvordan du Wire to DVC 6 Ohm subwoofere


Hvordan du Wire to DVC 6 Ohm subwoofere

Ledningsnett disse to ubåter sammen vil gi forsterkeren 1.5 Ohm eller 6 Ohm impedans belastning. Jo lavere impedansen laste, høyere subs. Problemet er, bare det beste forsterkere er beregnet på løpe på 1,5-Ohms; 6 Ohm konfigurasjoner er nesten ubrukelig med moderne lyd systemer, som de er alle utformet for å kjøre på 4-Ohm eller mindre. Pass på å kjøpe en forsterker som er stabile til et 1-Ohm impedans nivå.

Instruksjoner

• Skjær fire like store stykker av høyttalerledningen. Nå kutte fire mindre (men fortsatt like) store stykker av høyttalerledningen. Har du åtte stykker totalt, i to forskjellige størrelser.

• Stripe isoleringslaget endene av alle ledningen. En halv tomme eksponert wire er alt du trenger.

• Koble én av de lengre høyttalerledningen til positiv terminalen på forsterkeren, og positiv terminal på sub nummer én (talespole en). Gjør samme for andre sub. Du vil gå fra forsterker positiv til sub positivt på den første talespole av andre sub.

• Gjør samme for negative ledningene. Koble én av de lengre høyttalerledningen til den negative terminalen på forsterkeren, og den negative terminalen på sub nummer én (talespole en). Gjenta prosessen for andre sub. Du vil gå fra forsterker negative til sub negativt på den første talespole av andre sub.

• Bruk mindre stykke wire for å kjøre jumpers talespole-talespole. Kjøre ledningen fra positiv talespole en (av sub en) til positiv talespole to (av sub en). Gjør det samme for negativer.

• Koble kontaktene til sub to på samme måte som du gjorde sub en i trinn 5.

Tips og advarsler

  • En 1.5-Ohm amp Last skal gjøre de fleste forsterkere ekstremt varme. Ikke plasser noe brannfarlig ved dem, og gjøre alt du kan for å holde dem kjølig. Dette kan kreve installasjon av en fan i din bagasjerommet, bare for å holde amp kjølig.