Nnywellness.com

Hvordan trådløst overføre fra en iPhone til iPad


Hvordan trådløst overføre fra en iPhone til iPad

Et av problemene med å ha flere enheter er at du kan ha ulike sett med bilder, videoer og filer på hver enhet. Hvis du vil vise en venn et bilde, må du finne ut hvilken enhet den er på første. Løsningen på dette problemet er å overføre bilder og videoer mellom enheter så du alltid vet hvor hver og en er. For å overføre filer trådløst mellom iPad og iPhone, må du bruke en av programmene fra App Store.

Instruksjoner

• Få DropCopy fra App Store. Når du har lastet ned programmet, ville den automatisk merker andre Apple-produkter som bruker det samme trådløse nettverket. Du vil kunne overføre bilder, videoer og andre filer frem og tilbake mellom iPad og iPhone. App koster $4.99 pr. juli 2011.

• Last ned PhotoSpread. PhotoSpread er et universelt program, noe som betyr at du trenger bare å kjøpe én gang, uansett hvor mange Apple-enheter du har. Som DropCopy, PhotoSpread oppdager automatisk andre Apple-enheter koblet til det samme trådløse nettverket. I motsetning til DropCopy, kan PhotoSpread bare overføre bilder og videoer. Fra juli 2011 koster PhotoSpread $2.99.

• Installere PhotoSync fra App Store. Du trenger bare å kjøpe PhotoSync en gang, så du kan bruke den på alle Apple-produktene. Med PhotoSync, kan du overføre bilder og videoer mellom iPhone og iPad. PhotoSync kan også overføre bilder og videoer til Facebook. Det koster $1,99 per juli 2011.

Tips og advarsler

  • Kontroller at begge Eple enheter er koblet til det samme trådløse nettverket, ellers de fleste programmer fungerer ikke.