Nnywellness.com

Hvordan å stoppe en tekst sendes


Hvordan å stoppe en tekst sendes

Du har kanskje skrevet en tekstmelding hast og glemt en viktig opplysning. Eller kanskje du har valgt feil mottakeren for teksten. Uansett hva tilfellet kan være, er det noen ganger nødvendig å avbryte en tekstmelding før den sendes. Mens det er ingen sikker måte å gjøre dette, er det et par skritt du kan ta for å forhindre meldingslevering.

Instruksjoner

• Trykk på telefonen "End"-knappen. Det er den samme knappen avslå eller avslutter en samtale. I noen tilfeller kan avbryter dette sending av tekstmeldingen.

• Trekk av telefonens bakdekselet raskt og ta ut batteriet. Hvis du er rask nok, kan dette slå av telefonen før meldingen sendes faktisk. Hvis telefonen ikke er i stand til et batteri trekk, trykk og hold kraften knappen deaktiveres.

• Slå på telefonen igjen og tilgang utboksen meldinger. Kontroller om meldingen ble sendt. Hvis et ventende symbol vises meldingen, slette meldinger fra telefonen å sikre at det ikke er levert. Det er ingen måte å angre en sendt melding, så du har å håpe at du handlet raskt nok.

Tips og advarsler

  • Se telefonens produsentens guide for tips om hvordan best å stoppe en tekstmelding fra å gå ut. Du har kanskje andre alternativer enn beskrevet ovenfor.