Nnywellness.com

Hvordan å skrive inn spesialtegn i en mobiltelefon


Hvordan å skrive inn spesialtegn i en mobiltelefon

Mobiltelefoner er ofte brukes til å sende tekstmeldinger og e-post, kan det være nyttig å vite hvordan å skrive inn spesialtegn ved hjelp av telefonen. Prosessen avhenger om telefonen bare har en standard 12-knappen tastatur eller hvis det har også et fullt tastatur. Når du har angitt telefonens spesialtegn modus, er det enkelt å sette inn et symbol.

Instruksjoner

• Endre telefonens inndatamodus til alternativet spesialtegn. På mange telefoner uten en full tastatur, må du trykke på "*" for å vise en liste over tilgjengelige symboler. Telefoner med et komplett tastatur har en "Symboler" nøkkel eller en nøkkel med symboler på det at du må trykke inn spesialtegn modus.

• Bruk telefonens \\\kontrollblokken til å markere ønsket symbolet, eller trykk på ønsket symbol med finger hvis telefonen har en berøringsskjerm.

• Trykk på "OK" eller "Inn" for å sette inn spesialtegnet. Dette trinnet er vanligvis ikke nødvendig hvis telefonen har en berøringsskjerm.

Tips og advarsler

  • Du skriver inn vanlige symboler som punktum og komma bruke en standard 12 knappen telefonen tastaturet ved å trykke "1". Bruk telefonens \\\kontrollblokken eller presse "1"-knappen gjentatte ganger for å bla gjennom de tilgjengelige skilletegnene til ønsket symbolet settes.