Nnywellness.com

Hvor å fastsette en JVC DVD-opptaker som ikke spilles en DVD


Hvor å fastsette en JVC DVD-opptaker som ikke spilles en DVD

JVC digital DVD-opptakeren kan du spille innhold fra TV (omtrent som en DVR eller video) og deretter brenne innholdet på en DVD. I teorien, bør DVD-opptakeren også spille standard DVD-filmer; Du kan imidlertid få noen problemer på et tidspunkt hvor JVC utstyret ikke svarer på innsatte kino. Det er noen forskjellige feilsøkingstrinn å rette problemet.

Instruksjoner

• Trykk på "Kaste ut" og fjerne dine DVD-film fra DVD-opptakeren. Spill ikke selvlagde DVD med mindre de er laget av JVC opptakeren. DVDer i en datamaskin fungerer ikke hele enheten.

• Slå JVC opptakeren og la den forbli av i noen minutter. Trykk på "Power"-knappen igjen for å slå den på igjen.

• Trykk på "DVD Video"-knappen på siden av apparatet. Dette endrer funksjonen fra post til video avspilling. Denne prosessen tar ofte en stund, så vent. En skjerm på skjermen ruller fra venstre til høyre, viser fremdriften. Når bla når høyre side, settes apparatet til DVD-avspilling.

• Sett DVD-filmen og Lukk skuffen til DVD-stasjonen. Vent til DVD-enheten å lese disk. Dette kan ofte ta noen minutter, men til slutt det laster inn filmen. Dette er standard og det er ikke noe du kan gjøre med ventetiden.

• Trykk "Play" og filmen begynner.