Nnywellness.com

Hvordan selge brukt mobiltelefoner


Hvordan selge brukt mobiltelefoner

Du kan selge brukte mobiltelefoner som er i god stand til offset prisen av en ny og hjelpe resirkulere samtidig. Du har flere alternativer for selger brukte telefoner online, inkludert eBay, Amazon.com eller Craigslist, og ved å gjøre dette kan du gjøre et par dollar og hjelpe andre spare penger ved å kjøpe brukt i stedet for nye.

Instruksjoner

• Kontroller at telefonen er i orden med ingen manglende biter før du tilby det til salgs. Være ærlig når du selger brukte mobiltelefoner, som med alt annet.

• Slett alle kontakter, bilder og annen personlig informasjon fra din telefon og/eller lagre den telefoner SIM-kortet, hvis den har en, eller sikkerhetskopiere data på en PC eller en annen kilde som du vil beholde eller overføre til en ny telefon.

• Se i bruksanvisningen eller online å finne ut hvordan du gjør en fabrikk restarte på telefonen; Dette sikrer du ikke la noe privat informasjon på telefonen, og gir den nye brukeren muligheten til å sette den opp fra fabrikkinnstillingene akkurat som du gjorde.

• Fjerne et minnekort eller SIM-kortet eventuelt i mobiltelefon-modellen. AT & T og T-Mobile bruker SIM-kort mens Verizon ikke. Holde SIM-kortet; telefonens kjøperen må bruke hans gamle SIM-kort eller få en ny fra en forhandler. SIM kortene alltid med den opprinnelige eieren til celle nummer, personvern og faktureringsformål.

• Listen nøyaktig gjør og modell, og med datoen for produksjon hvis det bemerkes, brukte mobiltelefonen når du viser det til salgs online eller i avis classifieds. Fordi det er bokstavelig talt hundrevis eller kanskje tusenvis av ulike cellphone gjøre og modell kombinasjoner, er det viktig å være nøyaktig i beskrivelsen.

• Inkluder alle tilbehør som telefon ladere og hodetelefoner som går med telefonen brukes. På nettauksjoner, kan inkludert disse elementene gi deg en fordel over konkurrentene. Hvis du ikke inkluderer minst varene som opprinnelig kom til telefonen, staten slik i annonsen.

Tips og advarsler

  • Du kan selge du brukte mobiltelefoner online bulk kjøpere eller privat i auksjoner.
  • Liste brukte mobiltelefonen i lokale annonser å finne en kjøper nær deg.
  • Ikke Selg brukte mobiltelefoner gjort før FCC 2005 E911 kjennelse som ikke inneholder mandat GPS-teknologi.