Nnywellness.com

Feilsøke en oljelekkasje fra en ventil deksel


Feilsøke en oljelekkasje fra en ventil deksel

Ventilen dekselet på en motor er metall delen som er boltet til toppen av ventil-tog. Som olje sirkuleres gjennom motoren, smører ventil-tog under ventilen dekselet. En ventil deksel er designet til å fjernes for å tillate tilgang til mekaniske komponenter under dekselet. Pakninger som segl forsiden (eller dekker) til motoren er en vanlig kilde av olje lekkasjer. En lekker ventil pumpedekselet pakning kan opprette en fet rotet i motor-bukten og føre til at motoren å røyke som oljen lekker ut og brenner av på motoren. Feilsøke din ventilen dekselet for å finne problemet.

Instruksjoner

• Åpne Shack og slå av motoren. Inspisere rundt ventilen dekselet. En lekker dekke vil vanligvis trenge rundt kantene på forsiden der det mates til motoren. Men det er betyr olje rundt ventilen dekselet ikke nødvendigvis at lekkasjen er kommer dit.

• Damp Rengjør eller vaske motoren. Hvis motoren er veldig skitten, vil det gjøre det vanskelig å finne den nøyaktige kilden til lekkasjen. Ved nøye vaskemaskin motor, vil frisk olje bli langt enklere å se. Bruke en damp renere å vaske motoren. Du kan også bruke avfettingsmiddel og en stålbørste for å skrubbe rundt dekslene, vier oppmerksomhet til kantene av dekselet. Tørke den med ren filler.

• Kjøre bilen å få motoren til driftstemperatur. Dette vil sende friske olje til noen lekker pakninger og lar deg se kildekoden til olje. Inspiser grundig motoren mens det kjører fortsatt. Se rundt kantene av ventilen dekselet som boltene som holder dekselet på plass. Disse boltene har ofte gummi skiver som kan lekke olje.

• Erstatte ventil pumpedekselet pakning hvis du oppdager en lekkasje.

Tips og advarsler

  • Hvis ventilen dekselet ikke er lekker, kan kilden til problemet være en annen motor segl. Ha en trenet profesjonell mekaniker undersøke kjøretøyet.
  • Ventilen dekselet fremgangsmåten varierer avhengig av merke og modell av bilen. Ofte komponenter må fjernes for å få tilgang til deksler, inkludert motor dekker, vakuum linjer og tennpluggen ledninger. Ventilen dekselet deretter unbolted og fjernet. Rydde opp parring overflaten, installere en ny ventil pumpedekselet pakning og deretter bolten ventilen dekselet tilbake på. Sjekk bilen din Servicehåndbok for informasjon.