Nnywellness.com

Hvordan koble opp min gamle JBL høyttalere til en ny Pioneer mottaker


Hvordan koble opp min gamle JBL høyttalere til en ny Pioneer mottaker

Oppdatere et surroundlydsystem er en god investering i din hjemmekino. Med fremme av Blu-ray-teknologi og utbredt bruk har nyere receivere flere høyttaler kanaler for å maksimere ytelse og kvalitet. Andre fordeler inkluderer økt enheten innganger, inkludert HDMI og komponent med sammensatt. Bare fordi du oppdaterer mottakeren, men betyr ikke at du må få nye høyttalere. Holde på disse høyttalerne og høyttalerkablene brukt å få systemet ditt opp og running atter.

Instruksjoner

• Koble høyttalerkablene på gamle mottakeren ved enten trekke eksisterende banan plugger eller skru terminalene på baksiden av mottakeren og forsiktig trekke høyttalerledningen gratis. La høyttalerkablene koblet til endene av JBL høyttalere.

• Fjern gamle mottakeren fra sitt hvilested og erstatte den med den nye Pioneer mottakeren.

• Hvis bruker banan plugger, setter du dem inn høyttaler terminalene på baksiden av Pioneer mottakeren. Hvis bruker høyttalerledningen alene, skru en terminal på baksiden av mottakeren litt og kjøre høyttalerledningen inn i resulterende gapet. Skru av terminalen for å sikre at høyttalerledningen. Gjenta denne prosessen til alle høyttalerne er plugget i.

Tips og advarsler

  • Husk å resirkulere gamle elektronikk; ikke bare la dem sitte i en søppelfylling.
  • Hvis du ikke allerede bruker banan plugger, vurdere dem. De er billige og koble og koble høyttalerkablene mye lettere. De er et meget nyttig verktøy hvis du flytter eller omorganisere systemet ofte.
  • Vær sikker på plugg alle høyttalere med mottakeren unplugged makt.