Nnywellness.com

Tilbakestille et SIM-kort


Tilbakestille et SIM-kort

Du kan gå gjennom informasjonen i telefonen og slette den for å tilbakestille SIM-kortet. Et SIM-kort står for subscriber identity module og lagrer mesteparten av informasjonen som går gjennom telefonen. Du kan kjøpe et SIM-kortleser som vil tillate deg å slette minnet. Denne leseren er liten og kobles til datamaskinens USB-port.

Instruksjoner

• Gå til telefonen Kontakter-listen. Klikk på en oppføring i Kontakter-listen og åpne "Alternativer"-menyen. Alternativet "Delete" i "Alternativer"-menyen. Gå gjennom hver oppføring i Kontakter-listen, og slett den. Hvis din kontaktoppføringer lagres telefonen og ikke SIM-kortet, trenger du ikke å slette dem.

• Åpne telefonens "Meldinger"-menyen. Gå gjennom tekstmeldinger og slette hver. Gå gjennom mappen "Utbrudd" og "Sendte elementer" og slette alle meldinger som kan lagres det.

• Koble ditt SIM-kortleser til datamaskinen og installere programvaren som fulgte med leseren. Noen lesere er plug-and-play, som betyr at du ikke trenger å installere noe programvare for dem å arbeide.

• Fjerne SIM-kortet fra telefonen. For å fjerne SIM-kortet, ta av bakdekselet og ta ut batteriet. Du vil se SIM-kortet passer perfekt til mobiltelefon. Skyv kortet ut av sted eller hekte mekanismen holder den på plass.

• Sett inn SIM-kortet i din SIM-kortleser. Du må lese instruksjonene for å vite den riktige måten å sette inn kortet.

• Åpne leser programmet på datamaskinen. Følg skiltingen til bestemte leseren om hvordan å fjerne data fra SIM-kortet. Fjern alle dataene du vil ryddet fra SIM-kortet.