Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Jabra til en BlackBerry


Jabra hodetelefoner bruker Bluetooth-teknologi slik at du kan bruke mobiltelefonen uten å være bundet av ledninger. Før du begynner å bruke Jabra hodesettet med din BlackBerry, må du gå gjennom en tilkobling prosess kalt sammenkobling. Tilkoblingsprosedyren lar Jabra hodetelefonen og BlackBerry å opprette en sikker tilkobling. Når enhetene er tilkoblet, kobles de automatisk når de er både på og i nærhet til hverandre.

Instruksjoner

• Koble håndfrisettet Jabra til laderen og koble laderen til veggen. Tillat enheten å lade i minst 20 minutter. Hvis LED-lampen slås av, eller blir grønt på enkelte modeller, hodesettet er fulladet og du kan koble den.

• Trykk og hold til hovedknappen på headsettet i to sekunder. Hvis lampen blinker deretter opphold av, kan du fortsette sammenkoblingsprosessen. Hvis lampen fortsetter blinkende, hold til hovedknappen for to sekunder for å slå på hodesettet. Jabra hodetelefoner må være av før du kan sette dem inn i tilkoblingsmodus.

• Trykk og hold til hovedknappen på Jabra hodesettet i ca fem sekunder. Når indikatorlampen blir en solid rød, er enheten i tilkoblingsmodus.

• Trykk på "Meny"-knappen på BlackBerry-enheten til hovedmenyen. Rull til "Administrere tilkoblinger" og velge den.

• Bla ned til "Bluetooth" og velge å sette en hake i boksen. Hvis det er allerede merket det, har du ikke å merke den. Bla ned til "Sette opp Bluetooth" og velg den. Velg "Søk" eller "Søk etter enheter" fra lokalmenyen.

• Bla nedover i listen over nærliggende Bluetooth-enheter til du finner Jabra hodesettet. Velg headsettet og skriv i "0000" som en tilgangsnøkkel. Velge "Ja" for å opprette tilkoblingen.

• Trykk på "Tilbake"-knappen for å gå tilbake til hovedmenyen. Velg "Options" fra listen over programmer, og velg deretter "Bluetooth" neste meny. Bla ned din Jabra enheter og trykk "Meny" for å få tilgang til menyen. Velg "Koble" fra menyen.