Nnywellness.com

Hvordan kan jeg slå min høyttaler på min Blackberry 7100i?


BlackBerry 7100i, en mobiltelefon som selges gjennom Sprint Nextel butikker, er litt forskjellig fra hva folk flest tenker på når de tenker på en BlackBerry-telefonen. For eksempel BlackBerry 7100i ser ut som en walkie-talkie og har en kvasi QWERTY tastatur. En ting som det har til felles med andre BlackBerry modeller er dens evne til å dempe mikrofonen under en samtale i tilfelle du ønsker å snakke til en annen person eller hindre bakgrunnsstøy fra å bli hørt av den på den andre enden av linjen, og deretter slå på mikrofonen.

Instruksjoner

• Slå et nummer og trykk den grønne ringeknappen å starte en samtale på BlackBerry 7100i.

• Klikk hjulet under oppkallet til åpne anrop Alternativer-menyen. Klikk "Mute" til stum alternativet.

• Klikk hjulet under oppkallet til åpne alternativmenyen ringe på nytt. Klikk "Opphev demping" for å deaktivere alternativet mute.

Tips og advarsler

  • Det er også en innebygd snarvei på BlackBerry 7100i å slå alternativet lyd av og på. Trykk på mute-knappen (plassert på venstre kolonne talltastaturet, tredje rad ned) endre alternativet mute.
  • Hvis du bruker hodetelefoner, er den beste måten å samtalekontroller BlackBerry 7100i gjennom Demp-knappen på headsettet. Dette er fordi BlackBerry 7100i er ofte i en lomme eller annet sted som gjør enheten upraktisk å ta når du bruker hodesett.