Nnywellness.com

Hvordan få etanol gratis gass i Pennsylvania


Hvordan få etanol gratis gass i Pennsylvania

Som flere og flere bensin selskaper kombinerer korn med bensin, er finne ren gass blitt mer og mer vanskelig. Hvis du har en bil, lastebil eller andre maskinen, og du er forsiktig om å bruke Etanol drivstoff, har du sannsynligvis blitt forskende for alle bensinstasjon som fortsatt tilbyr etanol-fri bensin. For noen kan dette bety du må kjøre en liten, men, heldigvis i Pennsylvania er det mange alternativer.

Instruksjoner

• Type pure-gas.org into your web browser.

• Velg "Pa"

• Vis liste over etanol-fri leverandører. Området omfatter også adresse, kart, merke, oktan tall og GPS-koordinater. Fra oktober 2010, det er over 70 etanol-fri gass leverandører i Pennsylvania. Databasen er i stadig endring, så sjekk nettstedet regelmessig for oppdateringer.

Tips og advarsler

  • Etanol er avledet fra planter som mais, hvete, bygg og sukkerrør, og er en av de raskeste voksende alternative drivstoffer. For de fleste nyere motorer, vil etanol gass ikke påvirke ytelsen til motoren. Noen mindre, eldre motorer med membran pumper forgassere kan ha komplikasjoner. Hvis du er usikker på om motoren ville fungere bedre med etanol-fri gass, sjekk med din lokale mekaniker.