Nnywellness.com

Hva gjør en eksosanlegg til bilen min?


Hva gjør en eksosanlegg til bilen min?

Ettermarkedet eksosanlegg er en av de mest populære modifikasjonene på markedet i dag. Bortsett fra auditiv tilstedeværelsen av nye rør, kan mange eksosanlegg betale utbytte i kraftproduksjon og drivstofføkonomi.

Lyd

Den mest åpenbare fordeler av en eksos system er lyd. Siden de fleste lastebiler har stor-forskyvning motorer, kan et nytt eksosanlegg bidra til å gi noen modell en truende knurring på tomgang.

Drivstofføkonomi

Redusere motor rygg-trykket med et nytt eksosanlegg vil øke effektivitet, noe som kan gjøre en betydelig forskjell i drivstofføkonomi.

Hestekrefter

Avhengig av programmet, kan et nytt eksosanlegg gi så mye som en 5 til 8 prosent økning i hestekrefter kombinert med en kald luft induksjon oppsett.

Overføring livet

Økningen i effekt by av et nytt eksosanlegg betyr at overføringen kan kjøre kjøligere mens tauing, som kan gi den et lengre og lykkeligere liv.

Kjøling

Som ny eksos hjelper system en motor å kaste varme avgassene raskere, en økning i kjøling effektivitet er å forvente. Dette gjelder spesielt mens tauing, når høye krav kan være plassert på en motor med svært lave hastigheter.