Nnywellness.com

Ford lastebil Cab typer


Ford lastebil Cab typer

I en verden av lastebiler er Ford den ubestridte kongen av veien. Det leder pack med priser som best i klassen i sleping og Last nyttelast og bestselgende ny lastebil i nesten to tiår. Når du kjøper en, men er det mange detaljer å vurdere. Med tre stiler av drosjer å velge mellom, må du kjenne behov før du kjøper ny lastebil.

Vanlig taxi

For mange mennesker brukes en lastebil mye som et verktøy. Det utfører bestemte oppgaver og er sett på som en nødvendig vare. Vanlig taxi Ford F-150 pickup lastebil er den grunnleggende pakken tilgjengelig på XL, STX og SLT utgaver. I mange tilfeller er en populær entry-level arbeid eller transport lastebil. Vanlig taxi pickup lastebil er ryggraden i lastebil linjen. For mange år var dette bare førerhuset tilgjengelig. Dette cab-alternativet er best egnet for personer som ikke trenger mye lagringsplass og de som ikke vil være transport mange med dem.

Super Cab

Alternativet super cab presenterer mye mer indre lagringen for bilen eieren. Super cab er tilgjengelig på XL, STX, SLT, LARIAT, FX4 og SVT RAPTOR utgaver. Det er plass bak førersetet å transportere utstyr. Med 33.4 inches av bakre benplass er det også mer enn nok plass for passasjerer i baksiden av super førerhuset. Denne cab-alternativet gir rom for dagligvarer og barn og er ofte brukt av kjøretøyet eiere med små familier. Denne cab brukes også på kabinettet lastebiler, som brann lastebil redning kjøretøy, som vil legge arbeidet bokser eller andre alternativer til kabinettet.

Super mannskap drosje

For de som har en stor familie eller som vil være transport mannskap eller passasjerer regelmessig, er super mannskap drosje det logiske valget. Dette alternativet er tilgjengelig på XL, XLT, Lariat, FX4, King Ranch, Platinum og Harley Davidson utgaver. Super mannskapet kan tjene som en daglig transportmiddel, mens dobling som en arbeidet kjøretøy. Lengre reiser er også mulig for passasjerer, med sin 41.4 inches av benplass foran og dens 43.5 inches av benplass bak.