Nnywellness.com

Hvor å fastsette Rust på en Bronco


Bronco er en sport nyttekjøretøy som ble produsert av Ford Motor Company i over 40 år. Selv om Ford stoppet produksjon denne SUV, brukte Broncos for salg på Vadested området og brukte vognplasser. Som en eldre modell er det utsatt for rust fra slitasje. Rust vises på SUV når vann eller fukt kommer i kontakt med metall. Enten rust er minimal eller omfattende, finnes det måter å fjerne det fra biler.

Instruksjoner

• Skrape av rust. Bruk av slipeverktøy er en av de enkleste måtene å fjerne bilen rust. Skrape av overflaten rust med børste pad, ull eller wire stålbørste, som antydet i artikkelen "Fjerner Rust fra verktøy" på webområdet sparsommelig Fun.com.. I noen tilfeller er de fleste av rust fjernes med denne metoden.

• Bruke hvit eddik. Artikkelen "Hvor å lage hjemmelaget Rust Removers" på Edubook.com nettside tyder sprøyting hvit eddik rust bruker en sprayflaske. Eddik har asketiske syre som bidrar til å fjerne rust på biler. Etter anvender eddik med en bomullsdott, skrubbe eddik i rust med en skrubbe pute. Vente 30 minutter og deretter tørke området med en ren klut. Rust fortsatt, gjenta prosessen.

• Bruk rust removers. Rust removers selges mange steder som jernvareforretninger og oppussing butikker. Disse rust removers er effektiv på å bli kvitt rustflekker som ikke reagerer på andre metoder. Rust removers er laget med sterke syrer som fosforsyre, saltsyre og oksalsyre, alle oppløse rust. Fordi rust removers er giftige, og produkter fungerer annerledes, må du lese instruksjonene. Sikre god ventilasjon når du bruker disse typer produkter på din Bronco. Bruk et par arbeidshansker og en maske for å beskytte hendene, munn og nese. Hell litt rustfjerner på en skrubbe pad og gjelder rustflekker. Vente i fem minutter og deretter tørke av med en fuktig klut.