Nnywellness.com

Kamera: Digital Versus 35mm Versus 70mm


Kamera: Digital Versus 35mm Versus 70mm

35mm film er Verdensstandarden for filmen projeksjon på kino. Som grunnleggende filmen måle mest brukte, har det vært relativt uendret siden introduksjonen i 1892. Filmen er bokstavelig kuttet i strimler 35 millimeter (ca 1 3/8 tommer) bredt. På samme måte måler 70mm-film 70 millimeter (2,8 inches).

Digital film skyter footages i standard definisjon eller høy definisjon. HD kalles mer allment digitale filmen, som det er vanlig for teatralsk utgivelser for å oppnå høyest mulig kvalitet og oppløsning, spesielt når projisert på storskjerm. Likevel, selv i 2010, HD fortsatt utvikler for å nå kvaliteten og oppløsningen tilbys av 35mm og 70mm.

Skyting på Film

Skyting på film har mer enn 100 år fortsatt historie for filmskapere og filmen publikum både. Enten 16mm, 35mm, 65mm eller 70mm, disse filmformater er den mest pålitelige i å få den beste bildekvaliteten for filmer. Dette kan sammenlignes med stillbilde skutt med et kamera med 35mm film. Selv med det billigste kameraet tilgjengelig, kan en god bildekvalitet skutt med det lett blåses opp til 10 tommer eller større fra originalstørrelsen 3R (3 x 5 tommer). For digitale kameraer, som fungerer med piksler og digital lagring i stedet for å vise et bilde på film, er maksimal utskriftsstørrelsen for et bilde avhengig av bildets oppløsning og filstørrelse.

Grunnen til den høye kvaliteten på filmen sammenlignet med de fleste digitale formater er mediet i seg selv og hvordan organisk behandler utsatte bildet. Utviklet bildet skrives på en positiv film lager (ligner på negative til et bilde i et strekkoder stillbildekamera, bare at det allerede har de riktige fargene i bildet). Og når filmen er projisert på storskjerm, kvaliteten lider ikke, fordi filmen er laget av korn som er sirkulære i forhold til digital formatet piksler, som er laget av rutene. Pixilation vises når filmen er projisert på storskjerm, når den når grensen for maksimal oppløsning.

Digital fordeler

Fordelen med digitalt er at det er filmskaping arbeidet flyte raskere og mer effektiv. Moderne filmproduksjon må selv de skutt på film skannes digitalt under post-produksjon (et lignende konsept til skanning en foto ut og redigere det med bilderedigering programvare). Og omgåelsen delen skanning gjør redigeringsprosessen raskere med bare dumping digitale filer til post-produksjon utstyr klart for redigering.

En annen ulempe av skyting på film er mediet ikke tillater visning av nøyaktig bilde gir mens skyting siden film lager må utvikles først gjennom kjemiske prosesser. Digital fotografering, kan en riktig kalibrert skjerm filmskaperne å vise nøyaktig kvaliteten på scenen å bli skutt.

Teknisk sammenligning: Film Vs. Digital

Når skyting på film, gir digital skanning etter post-produksjon en løsning tilnærmes skal 4 K piksler per linje. Dette er når du bruker en full skanneoppløsning på 4 096 piksler 3072 linjer når digitalisere analoge filmen negative.

Høy definisjon (HD) refererer til video-system med høyere oppløsning enn standardoppløsning (SD) video. Det HD formatter kan også bli referert til som "digital," mens SD formatet skyldes ofte som "analoge" (unntatt det analoge film formatet som gir optimal bildekvalitet bedre enn HD). De vanligste involvert skjermoppløsninger for det digitale formatet er 1280---720 piksler (720p) eller 1920---1080 piksler (1080i / 1080p). "i" refererer til sammenflettet mens "p" refererer til progressiv. Disse to innebære mer tekniske beskrivelser som trenger detaljert teknisk forklaring på hvor hver enkelt arbeider.

35mm og 70mm Film

70mm-film er en bred høy-resolution filmen måler med høyere oppløsning i forhold til standard 35mm film format. Som brukes i et kamera under skyte, er filmen ideelt 65mm (2,6 tommer) i bredde; mens i projeksjon, skrives den opprinnelige 65mm filmen til en 70mm (2,8 inches) film lager. Ytterligere 5mm er ment for magnetiske strimler holder fire av seks sporene av filmens lyd.

Selv om nyere 70mm utskrifter kan allerede bruke digital lyd predate koding, flertallet av 70mm utskrifter fortsatt denne teknologi. En rekke filmen teatre er fortsatt ikke kan håndtere 70mm-film fordi dette innebærer en stor investering i teatralsk utstyr. 70mm filmer vises dermed bedre i 35mm trykte versjoner ved å bruke vanlige Cinemascope/Panavision størrelsesforholdet for 2.35:1. Dette formatet gir widescreen-avbildning som har en lengre bredde enn vanlige 35mm film, som har et størrelsesforhold på 16:9. Bruke høyre anamorfisk filmen utstyret vanligvis oppnår widescreen-formatet.

Digital Film

Det digitale formatet tilbyr forbedret signal/støy-forhold, som er betydelig sammenlignet med sensitivitet filmen. Imidlertid utfordringen i digital film er å oppnå nok dynamisk område (evnen til å løse ytterligheter i mørke og lyse områder i en scene å resultere i bestemte eksponering av opptakene) som at når bruker film format. Faktisk, er selv de beste HD-kameraene i dag fortsatt er underlegne til dynamisk rekkevidde en vanlige 35mm film kan tilby.

Beste i skyting er digitalt hvordan den gir et betydelig mye billigere alternativ filmskapere. En konservativ budsjett for en digital spillefilm kan gå så lavt som $20.000, mens et minimalt budsjett for 35mm spillefilmer kan være mer enn fire ganger digital motparten. Dette er fordi hver film lager, en kan på 35mm film negativ (rundt 3,5 minutter med opptak) allerede koster rundt $270. Filmskaperen må også filmbaserte papirkopier. En kan (verdt ca 18 til 20 minutter med opptak) koster rundt $1,290. Det er fortsatt andre krav, inkludert mellomliggende filmer og laboratoriet utgifter, blant annet. Kodak filmselskaper katalog for mars 2009 rapporterer disse kostnadene tallene.

På den annen side, digitalt krever bare HD bånd (en tape er verdt 30 til 60 minutter med opptak) koster rundt $300 hver. Etter produksjonsprosessen kan også skje i et hjem redigering suite med anstendig maskinvare og programvare for en rimelig pris.