Nnywellness.com

Om ulendt terreng gaffeltruck opplæring


Om ulendt terreng gaffeltruck opplæring

Klasse VII eller ulendt terreng gaffeltrucker er vanligvis brukt på byggeplasser, logging-og skogbruk og andre lignende utendørs innstillinger som krever et redskap for å kjøre på ujevnt underlag. The Occupational Safety og helse Administration (OSHA) krever operatører å motta klasserommet eller foredrag stil trening og veiledet kjøring, samt jevnlige repetisjonsøvelser.

Klasserom eller foredrag opplæring

Det første trinnet i å lære hvordan å kjøre en ulendt terreng gaffeltruck mottar klasserommet eller foredrag stil undervisning. Omfatter denne opplæringen informasjon om gaffeltruck operatøren skal kjøre, inkludert hvordan å fylle drivstoff på gaffeltruck og noen sikkerhetstips gjelder for gaffeltruck. OSHA angitt ikke et minimum tidskrav for klasseromsundervisning, men skriftlige og muntlige eksamener kan være en del av opplæringen.

Overvåket kjøring

Det neste trinnet i ulendt terreng gaffeltruck trening er veiledet kjøring, mye som når noen lærer å kjøre en personbil. Hvis en gaffeltruck må operatøren lære å kjøre den spesifikke typen ulendt terreng gaffeltrucken som hun vil kjøre på arbeidsplassen i et miljø som replikerer tett som der hun skal kjøre, inkludert en som har nærliggende strukturer og fotgjengere og kjøretøy trafikk.

Sertifisering

Når en veileder bestemmer en operatør kan trygt kjøre en ulendt terreng gaffeltruck, kan veileder sertifisere driveren for arbeidsplassen. Sertifisering er holdt i operatørens personalfiler. Hvis treningen som skjer i en tredjeparts treningsanlegg, hendene trener driveren sertifisering. Fordi arbeidsmiljøer varierer, er sertifiseringer ikke overførbar; i stedet må drivere være sertifisert igjen i det nye miljøet. Etter første gang en operatør er sertifisert går opplæring vanligvis raskere.

Repetisjonsøvelser

OSHA krever at sjåførene motta jevnlige repetisjonsøvelser. Byrået angir ikke en frekvens kravet til repetisjonsøvelser eller angir det et innhold krav. Hvis driveren fungerer en ulendt terreng gaffeltruck bare sporadisk, inneholder repetisjonsøvelser vanligvis veiledet kjører; ellers inkluderer det vanligvis flere av en klasserommet komponent. For repetisjonsøvelser må være inkludert på operatørens sertifisering.

Unntak

Operatører som driver terreng løft lastebiler i et strengt landbruket miljø er ikke nødvendig å få opplæring og sertifisering på deres gaffeltrucker. Hvis en driver fungerer i et annet miljø, for eksempel skogbruk, logging eller konstruksjon, må OSHA trening krav oppfylles.