Nnywellness.com

Hvordan installere en brems bryter på min 2005 Nissan Sentra


Nissan Sentra, introdusert i 1982, var en sterk kandidat i kompakt bilmarkedet samtidig, med imponerende effektivitet, lave utslipp og en respektabel sikkerhetsnivået. Men da femte generasjon kom, en gang mager og anemic Sentra for Nissans siste ble litt tyngre, dårligere og mer sexy. Erstatte en defekt brems lysbryter er ikke som en rutinemessig vedlikehold aktivitet, er det en reparasjon som fleste kan ta vare på seg selv-uten en dyr tur til butikken.

Instruksjoner

• Skyv førersetet bakerste posisjon å lage nok arbeider rom. Ved hjelp av lommelykt, inspisere den øvre delen av brems pedal forsamlingen, finne bryteren brems og koble fra ledningsnett kontakten fra baksiden av bryteren.

• Forstå kroppen på bryteren og slå den mot klokken for å løsne det fra sin braketten. Trekk bryteren på baksiden av braketten. Sammenligne bryteren erstatning med det gamle å sikre kompatibilitet.

• Mens du trekker opp og holde gasspedalen, setter inn bryteren erstatning i baksiden av braketten. Juster plasseringen av brems lysbryter til stempelet er trykket inn mot kategorien pedal Bremsearm og rotere bryteren klokkeretning for å låse det i posisjon. Koble ledninger kontakten til bryteren, så sjekk bremselysene for operasjonen.