Nnywellness.com

Samsung HDTV instruksjoner


Du har sikkert sett Samsung TV mens du surfer din lokale elektronikk butikken. De er en ledende produsent av leilighet panel HDTVs og tilbyr gunstig til lave priser. Før Samsung TV, men er det viktig å lære om funksjonene og menysystemet og observere sikkerhetstiltak for å unngå mulige problemer for å sikre års glede fra TVEN.

Grunnleggende funksjoner

Samsung HDTV har funksjoner som er felles for alle TV, noe som gjør det enkelt å bruke for grunnleggende funksjoner. Strøm-, kanal-og volumkontroller brukes på samme måte som eldre TV, mens inngang og bildekontroller kan ha nye funksjoner å tilby, som lyd og bilde. Mer avanserte funksjoner kan nås via på fjernkontrollen "meny"-funksjonen.

Innganger og utganger

Nye HDTVer utstyrt med et utvalg av input og output kontaktene på bakpanelet. DVD-spillere, kabelbokser, mottakere og alle andre eksterne audio/video-enheter bruker disse kontaktene for å kommunisere med TV. Vanligvis disse kontaktene er merket, men du må en lommelykt se dem klart når koble til enheter. Når trekke opp en enhet, se bruksanvisningen for beste installasjonsalternativene. Vanligvis vil bruke komponenten, HDMI og koaksial audiotilkoblinger gi deg den beste lyd- og videokvaliteten.

Avansert bilde-funksjoner

Samsung TV er utstyrt med avanserte kontroller som justerer utseendet på bildet. Endre farge, vil lysstyrke og kontrast føre til bildet og fargemetning endre i henhold til dine preferanser. Du kan også velge mellom forskjellige forhåndsinnstilte bilde-modi for forskjellige visningsforhold. Mer avanserte funksjoner som gamma og fargerom justering kan være tilgjengelige. For å dra full nytte av dette, bruk en kalibrering DVD eller leie en profesjonell HDTV calibrator å presse mest mulig ytelse ut av skjermen.

Forholdsregler og vedlikehold

Lated bekymre og minimalt vedlikehold er nødvendig for å forlenge levetiden til din HDTV. Kontroller at dens sikkerhet fra elektroniske støt og forstyrrelser av charging den i en sikker, jordet overspenningsvern eller linje balsam. Hvis TVEN bruker plasma-teknologi, ikke la statiske bilder (som en midlertidig stoppet film) på skjermen over lengre tid. Dette kan forårsake varierende bildelagring bør alltid unngås. Ren fingeravtrykk og skitt fra skjermen med en tørr, mikrofiberklut. Bruk aldri et rengjøringsmiddel for å rengjøre skjermen på din Samsung-TV.