Nnywellness.com

Hva er årsakene til dårlig drivstoff kjørelengde?


Hva er årsakene til dårlig drivstoff kjørelengde?

Noen biler er bare ren gass-svin og noen biler få bensin kilometerstand de burde. Det er flere ting du kan gjøre for å forbedre din kjørelengde, begynner med å vite noen av årsakene til dårlig kjørelengde. Det er ingen måte å unngå høyere gasspriser så det er bare fornuftig å få den beste kilometerstand av bilen du kjører.

Size Matters

Du er sjelden bedre salg eller handel en gass-hog for en mer økonomisk bil å spare penger. Du vil sannsynligvis aldri berette startkostnad for det nye kjøretøyet. Men alle biler slites ut til slutt så husk størrelse saker når det gjelder kjørelengde og det er på tide å kjøpe en erstatning for din nåværende bil. Alle ting er likeverdige, jo større bilen fattigere gass kjørelengde. Når det gjelder motorstørrelse, er samme sant. Jo større bilens motor, fattigere kjørelengde.

Mekanisk tilstand

Hvis bilen starter hardt og går dårlig, vil drivstoffeffektivitet lide. En tune-up kan betale for seg selv i noen fyll-ups. Selv om bilen er perfekt tilpasset, kan en tett luft eller utslipp filtre rane bilen makt og økonomi.

Dekk

Kult utseende, off-road dekk har et sted hvis du kjører av veien, men de er drivstoff røverne når den brukes på motorveien. Alle typer dekk vil redusere din miles per gallon hvis det er lite luft. Planlegge en årlig justering sjekk å sikre dekk på bilen er alle peker i samme retning. Du vil spare på drivstoff og dekk.

Kjørevaner

Ingen faktor påvirker hvordan nær optimal drivstofføkonomi du kan mønstre for bil enn gode kjørevaner. Hastigheten er avgjørende. Jo fortere du kjører, desto færre mil per gallon leverer bilen. Andre vaner som rask akselerasjon og plutselig stopper er nesten like ille. Husk at bilen bruker ikke gass når det ikke kjører. Kombiner turer og bilpool å gjøre hver mil du kjører viktig.