Nnywellness.com

Hvor å kjøpe brukt hjemmekino utstyr


Hvis du er en film eller sports fan, kan en kvalitet hjem teater system være høydepunktet av din visning erfaringer. Men de kan være svært dyrt når du regne ut mange komponentene du trenger. Kjøpe brukt hjemmekino-utstyr er ofte det beste alternativet for å få mer lyd for pengene.

Instruksjoner

• Forskning hjemmekino utstyr å bestemme komponentene du vil inkludere i sett opp. Dette er også avhengig av størrelsen på rommet du definerer med systemet. Du tilpasse størrelsen på rommet til makten til systemet. Noen av komponentene kan omfatte høyttalere, DVD spilleren, forsterkere og digitalt kontrollere, blant andre. Noen av de beste hjemme teater utstyr produsentene inkluderer Dolby, Yamaha og Pioneer.

• Sjekk ut nettsiden Widescreen gjennomgang. Du kan lese anmeldelser av produkter og de søkbare av typen produkt, produsent eller den trykte utgaven ble gjennomgått i.

• Lag en liste over steder å finne brukte hjemmekino utstyr. Dette bør inkludere lokale kilder, i tillegg til anerkjente elektroniske kilder. Equipment.net og BuySell er for stor elektroniske kilder for brukte hjemmekino utstyr. De bruker drevet nettsteder og har et stort utvalg å velge mellom. Alltid spør om tilstanden til utstyr og når du kan se det i person.

• Vurder spørsmål du må spørre før du kjøper brukte hjemmekino utstyret. Du bør spørre om produsenten, alder og tilstanden av utstyret. Det er lurt å kjøpe en komplett sett sammen som består av en produsent, i stedet for en mish-mos av produkter.

• Spør om inneståelser eller garantier. Hvis du kjøper gjennom en forhandler eller bedrift, be om en garanti eller garanti. Hvis du kjøper via en online selger eller individuelle, be om en 30-dagers garanti. Dette vil gi deg en hvis du ende opp med ødelagt utstyr.